Ulice 15.6.2015 - 2846. díl

Tereza přizná Bětce, že se docela obává rozhovoru s mámou o Romanovi. Je jí jasné, že tak hladce jako táta to nepřijme. Určitě jí bude vztah rozmlouvat a bude chtít, aby se s Romanem rozešla. Právě to ale Tereza už nedokáže. Je do Romana až moc zamilovaná. Jen netuší, jak to s nimi bude dál.

Dcera a manželka dělají Romanovi ze života peklo. Pouze syn ještě neví, jakou krizí teď jejich rodina prochází. Ráno bude Tereza ještě v pohodě, ovšem ve škole si zažije hodně krušné chvíle. Za Kalinou se zastaví Sabinina máma, aby s ním probrala dceřin přestup na konzervatoř. A Terezu při tom rozhodně šetřit nebude. Zpočátku se spokojí jen narážkami, ovšem jakmile si Kalinu k sobě zavolá v naléhavé záležitost ředitelka školy, otevřeně si s Terezou promluví o jejich trojúhelníku. A to, co se od ní Tereza dozví, nebude ani trochu příjemné... Co všechno si Tereza od Daniely vyslechne? Jak na to zareaguje? A jak Roman, až se o jejich setkání dozví? Jak to bude s Terezou a Romanem dál?

Květina pomsta
Lumír se dopoledne sejde s Květou, aby si vše vyjasnili. Ta si bude myslet, že s ní chce probrat blížící se rekonstrukci. Okamžitě se mu pochlubí, jak se věci hnuly kupředu. Bude si takřka jistá, že Nyklovi do toho půjdou s ní. Jenže Lumír ji zklame. Oznámí jí, že matka názor nezměnila. Projekt penzionu ji nezajímá. A on proti vlastní mámě nepůjde. Už to bude pro Květu hodně nemilá zpráva. Ovšem záhy přijde další ťafka. Lumír jí zruší pozvání na svou svatbu... Jak to Květa přijme? Jak se pomstí Nyklové? Co se dnes stane Světlaně? Proč ji bude muset Lumír zachraňovat? A čím Světlana Lumíra hodně zaskočí?

Překvapení pro Frantu
Franta má zítra narozeniny. S mámou a Maxem je oslavili již o víkendu, Liškovi pro něj oslavu teprve chystají. A ta bude opravdu výjimečná – tedy pokud vše klapne, jak má. Anča s Bedřichem v to doufají, i když se toho na druhou stranu trochu obávají. A nejen oni. Na Frantovu narozeninovou oslavu chce totiž dorazit i Skyler. Její táta kvůli tomu zavolá Bedřichovi, aby se ujistil, že mezi Frantou a Skyler k ničemu nedojde... Proč si bude Jarda z Bedřicha utahovat? Čím Franta zaskočí Liškovy? Co plánuje na zítřek? A jak chtějí Liškovi uhlídat Frantu a Skyler?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz