Ulice 16.6.2015 - 2847. díl

Liškovi s Emou zaskočí hned ráno Frantu gratulací k narozeninám. Předají mu své dárky, ze kterých bude mít nefalšovanou radost. Ema mu sehnala slovník, aby si rozuměl se Skyler, Anča s Bedřichem se zase blýsknou botami z army shopu, po kterých už dlouho toužil.

Všem trochu zatrne, když Franta oznámí, že dnes odpoledne slaví narozeniny s lidmi z tanečních a přijde docela pozdě. Anča s Emou ho nakonec přemluví, aby dorazil dříve, protože pro něj chystají ještě jedno narozeninové překvapení. Odpoledne vyzvedne Bedřich Skyler na letišti. Ta docela přivítá, že bude mít chvilku na vzpamatování se po letu. Jenže čas bude utíkat, a Franta nikde… Povede se Liškovým a Skyler narozeninové překvapení pro Frantu? Co bude dělat Anče a Bedřichovi těžkou hlavu? A z čeho bude nesvá Ema?

Světlana ruší svatbu
Lumír se bude od rána snažit, aby bylo těhotné Světlaně co nejlépe. Připraví jí snídani, bude pozornost a starostlivost sama. Když Světlana zmíní, že se v noci moc nevyspala, Lumír jí navrhne, aby si šla po snídani ještě chvíli poležet. Stejně mu to ale nebude nic platné. Jakmile opatrně otevře téma svatby, Světlana mu potvrdí, že se nyní vdávat nechce, protože se na to prostě necítí. Lumír ji zkusí přesvědčit, aby to přeci jen ještě zvážila, ale Světlana už bude rozhodnutá… Dá Světlana alespoň na Lumírovu matku, jež jí bude odložení svatby rozmlouvat? Kdo dnes udělá Světlaně neocenitelnou službu? Co skleslému Lumírovi doporučí Simona? A jak na to zareaguje Světlana?

Výsledky Šmýdova testu otcovství
Vlastimil a Amálie plánují na víkend velké grilování u nich na chatě. Sjet by se měla celá rodina – Libor s Adámkem, Miki, Adriana s Eddiem. Adriana ale bude mít momentálně úplně jiné starosti. Z laboratoře dostane výsledky testu Šmýdovy DNA. Bude tak rozrušená, že raději požádá dědu, aby jí výsledky přečetl. Ani ten nebude z čísel a formulací moc moudrý. Až na konci zprávy narazí na číslo, které bude naprosto jednoznačné… Je Evžen Šmýd Adrianin otec? Proč bude Eddie marně shánět Drbohlava? Co Adriana plánuje dál?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz