Ulice 19.6.2015 - 2850. díl

Viki hned ráno prozradí Frantovi a Frodovi, co se dozvěděla od Roziny. Poví jim o Luciině falešném profilu na Facebooku i o šikanování a vydírání Roziny. Jen co začne hodina, šokovaní kluci budou chtít po Lucii vysvětlení. Proč to všechno dělala? Tak se dozví i ostatní spolužáci, co se mezi holkami odehrálo.

Lucie takový nápor na psychiku nevydrží. Zasáhnou až David s Terezou, o které se bude moci opřít. Zatímco Tereza bude uklidňovat rozrušenou Lucii, David si promluví se třídou. Ostře jí vytkne postoj oko za oko, zub za zub. A právě dnes přijde do školy i nic netušící Rozina, aby si napsala čtvrtletní písemky... Co Tereza doporučí Lucii? Jak dopadne nečekané setkání Lucie s Rozinou? A kdo všechno přijde na Frantovu oslavu narozenin?

Rudolfův návrat z nemocnice
Simona bude od rána kmitat v kuchyni, aby připravila oběd pro Rudolfa, kterého dnes propustí z nemocnice domů. Práce jí ale nepůjde ani trochu od ruky. Operované nohy ji budou pekelně bolet. Simona se bude muset v jednu chvíli dokonce i zachytit stolu, aby nespadla. Nešťastnou náhodou shodí na zem zeleninu, kterou bude mít připravenou na zpracování. Při pohledu na tu spoušť jí dojde, že tohle sama nezvládne. Nezbude jí nic jiného než zavolat Markétě a požádat ji o pomoc. Ta ji ve štychu nenechá. Ovšem vděku se ze strany Rudolfa tentokrát nedočká. Spíš naopak... Proč bude mít Rudolf na Markétu pifku? Co mu vyvede? Proč se Rudolf kvůli Markétě chytne i se Simonou? Jak je na tom Rudolf po operaci kyčle? Čím zaskočí Pepana? A jak si poradí s nespolehlivým Pepanem věřitel?

Věřiny plány
Mára si bude od rána hledět Moniky. Stále si u ní bude žehlit průšvih z minulého týdne, kdy Digi nechtěně provalila jeho kriminální minulost. Monika už bude v pohodě, Márovi odpustila. Ten ji opět ujistí, že o něm ví úplně všechno. Monika to již bude brát s nadhledem. I ona bude ráda, že si vše vyjasnili. Později ji zaskočí nečekaná návštěva. Za Márou přijde jeho matka. Překvapená Monika jí prozradí, že Kryštof je právě v Coolně. Jenže ani tentokrát se setkání Moniky a Věry Marečkové neobejde bez trapasu... Čím se Monika Márovy matky nechtěně dotkne? Co Věra chystá? A čím dnes zaboduje Tony?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz