Ulice 23.6.2015 - 2852. díl

Mára si bude do noci vyčítat, že byl na mámu příliš tvrdý. Podle Moniky je ale dobře, že jí konečně řekl pravdu. Časem to určitě stráví stejně jako ona. Tím si však Mára nebude tak jistý. Ráno Máru překvapí mámin telefonát. Ráda by se s ním co nejdříve sešla. Zatímco Monika v tom bude vidět dobré znamení a první krok k usmíření, Mára bude spíš skeptický. Po včerejšku se bude obávat další máminy reakce.

Věra Marečková bude po příchodu do Coolny kupodivu naprosto klidná. Mára se bude snažit o neutrální konverzaci, ale máma ho rychle stopne s tím, že jí dluží vysvětlení. Márovi se do toho moc nebude chtít, ale pak jí řekne celou pravdu o dluzích, exekuci, sázce, Coolně... Jak Věra Marečková tohle všechno ustojí? Proč se s ní bude chtít kvůli Márovi sejít Monika? Jak jejich setkání dopadne? Proč po něm Věra zamíří za Jitkou? A čím Máru večer zaskočí táta?

Romanovy plány na léto
Roman vyprovodí Olivera až do školy. Ti dva jsou zjevně sehraná dvojka a skvěle si rozumí. Tereza je bude pozorovat se smíšenými pocity. Když Oliver zajde do šatny, pozdraví se s Romanem. Setkání na půdě školy bude trochu rozpačité. Roman se Terezy jen zeptá, co bude dělat odpoledne. Když se dozví, že Tereza zatím žádné plány nemá, pozve ji k sobě na malé pohoštění. Terezu to potěší, celá se hned rozzáří. Davidovi později dokonce nabídne, že Romanovi ukáže jeho projekt zahradního altánu, který chce přes prázdniny postavit u babičky na zahradě... Jak se David na Terezin vztah s Romanem dívá? Čím Roman Terezu hodně zaskočí? Co Tereza nerozdýchá? A proč se doma sesype? Co se mezi ní a Romanem stane?

Přípravy na svatbu vrcholí
Jen co se Lumír pozdraví s Mastným, okamžitě mu poděkuje za pověst, jakou mu dělá. Mastný se bude hájit, že on o rozlučce se striptérkou nikomu neřekl, pouze Květě. Neopomněl prý zdůraznit, jak je Lumír nyní vzorný. Jenže to, že se Lumír striptérky ani nedotkl, si Květa evidentně nechala pro sebe, když informovala Nyklovou, co se na radnici dělo. Mastný ho jemně upozorní, že to byla odveta za zrušené pozvání na svatbu. Podle Lumíra to ale byla obyčejná levárna... Jak je na tom Lumír dva dny před svatbou? Čím pobaví Jardu a Bedřicha? Čím ho trochu rozhodí matka? A čím Světlana?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz