Ulice 24.6.2015 - 2853. díl

Jen co se David uvidí ve škole s Terezou, hned se jí zeptá, co Roman říkal na jeho projekt zahradního altánu. Tereza ho ale zklame. Přizná, že Roman ho neviděl. Okamžitě Davidovi prozradí i důvod – s Romanem se včera asi rozešli.

David se Terezy zeptá na detaily. Z jejích slov usoudí, že se o žádný rozchod nejedná. Pouze Romanovi jasně řekla, jak to ona vidí a jak by si to představovala dál. Tereza z toho ale stejně nebude mít dobrý pocit. Od chvíle, co od Romana odešla, se jí už neozval. Bude to brát jako jednoznačné potvrzení rozchodu. David by ji rád nějak rozveselil, a tak ji pozve odpoledne do Coolny, kde budou s Otou slavit konec školního roku. Tereza pozvání ráda přijme. Později Tereza přeci jen pookřeje. Svitne jí totiž naděje, že by nemuselo být tak zle, jak si myslela... Co se stane? Jak to bude dál mezi Romanem a Terezou? Co Roman k Tereze cítí? Co všechno si díky ní uvědomil? Jak se na jejich vztah nyní dívá samotná Tereza? A kdo nakonec oslaví s Davidem a Otou blížící se začátek prázdnin?

Lumírova krize
Lumír bude jen den před svatbou hodně skleslý. Ženit se sice chce, ale najednou má pocit, jako by šlo všechno mimo něj. Nežije svatbou a obřadem jako ostatní, přestože má Světlanu rád a o svém kroku nepochybuje. Simona mu poradí, aby se projel na kole. Když nic jiného, aspoň si vyčistí hlavu. Lumíra ten nápad nadchne. Zato Nyklové se nebude ani trochu líbit. Okamžitě se začne strachovat, že se mu těsně před svatbou něco stane. Lumíra ale od cyklistiky neodradí. Zatímco Lumír bude šlapat do pedálů, Světlana bude spolu s Gábinou, Romanou a Simonou dolaďovat přípravy, aby jí to zítra opravdu slušelo. Gábina jí upraví svatební šaty, Simona s Romanou zase slíbí pomoc s účesem a nalíčením. Ani jedna z nich nebude mít tušení, jak si Lumír na kole zavaří... Co se Lumírovi stane? Proč se za ním vypraví zachránce Jarda? S čím se mu Lumír svěří? A co nakonec prozradí Simoně? Z čeho má najednou strach?

Lucie u Maléřových
Veronice zavolá do práce zkroušený táta. Oznámí jí, že rozbil mikrovlnku. Když jí vylíčí, co se stalo, Veronika ho ujistí, že tenhle karambol mikrovlnka určitě přežije. Až v pátek přijedou, dá zase všechno do pořádku. Ubezpečí ho, že dorazí co nejdříve. Zuzana Veronice nabídne, že si s ní klidně vymění službu, aby měla odpoledne už volno. Veronika si sice nestěžuje, ale Zuzaně bude jasné, že teď má pořádně naloženo. Vzápětí se Veronika náhodou potká s farářem Rybou, jenž se zastaví v pekařství kvůli objednávce na pátek. Veroniku i její rodinu na akci okamžitě pozve. Veronika ale odmítne kvůli tátovi... Proč se dnes Lucie zastaví u Maléřových? Jak ji přijmou? Má Rozina na to, aby se s ní setkala? Proč bude mít právě kvůli Lucii výčitky svědomí?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz