Ulice 25.8.2015 - 2857. díl

Digi s holčičkami a Štěpánem dorazí před obřadní síň, v níž proběhne rozloučení s Markem, na poslední chvíli. Štěpán vysvětlí Farským, kteří na ně již budou čekat, že jim chvíli trvalo, než přesvědčili Páťu, aby i ona byla v černém.

Digi se ještě před obřadem bude držet, ale jakmile zazní první tóny Lennonovy Imagine, proud slz už nezastaví... Co bude pro Digi a Štěpána nejtěžší? Co s ní a holkami bude dál? K čemu se rozhodne? A co jí na to řeknou ostatní?

Skyler s rodiči je tu
Anča je ranní ptáče. Když rozespalý Bedřich vykoukne ráno ze stanu, spatří ji, jak cvičí. Bedřicha to okamžitě inspiruje, ovšem na mysli bude mít úplně jinou rozcvičku, než je osm kusů brokátu. Anču ujistí, že děti budou spát nejméně do deseti, takže si klidně ještě mohou zalézt do stanu. V tu chvíli ovšem vstane Franta, jenž se už nemůže dočkat příjezdu Skyler. Anču a Bedřicha začerstva informuje, že Skyler s rodiči jsou již na cestě a dorazí po poledni. Vyhlídka na setkání se Skyler mu hned zvedne náladu, ovšem pohled na Miloše spícího v jejich autě mu ji bezpečně srazí k bodu mrazu. Aby zabránil nejhoršímu, tj. setkání Miloše s van Ruyterovými, začne jednat. Půjde na to od lesa, ovšem vůči Milošovi dost drsně. Takové probuzení Emin otčím vážně nečeká... Co mu Franta vyvede? Naplní se Frantovy nejčernější představy po příjezdu Skyler a jejích rodičů? A jaké nečekané překážky se Frantovi a Skyler postaví do cesty?

Perné chvilky kvůli rekonstrukci
Světlana, které začíná poslední měsíc těhotenství, toho v noci moc nenaspí. Proto je docela ráda, že se může dospat ještě i po ránu. Jenže s tím je ode dneška konec. Řemeslníci totiž zahájí rekonstrukci prostor nad hospodou, kde chce mít Květa penzion. A bohužel o probíhajících stavebních pracích bude každý v sousedství hned vědět. Brzy ráno chlapíci nastoupí se sbíječkami, jejichž rachot se bude rozléhat nejen celým Lumírovým bytem, ale i pekařstvím či hospodou. Nahluchlému Lojzovi to na rozdíl od Lumíra či Nyklové příliš vadit nebude. Jeho naopak drásá kontejner na suť, jenž přistál hned vedle vchodu do hospody. Spolu s Lumírem se proto ozve, jen co nová majitelka hospody vstoupí do lokálu... Jak si Květa s nespokojenými štamgasty poradí? Jak s Lumírem? A jaké novinky zavede v hospodě?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz