Ulice 4.9.2015 - 2865. díl

Vlastimil Pešek a Eddie se vrátí z ryb až brzy ráno. Sice nic nechytili, ale oba jsou plní zážitků, o které se jim postaral sumec Vincek. Po příchodu domů Eddie ze všeho nejdříve vzbudí Adrianu, které se podaří po dlouhé době zase zaspat do fitka. Během jejího ranního shonu se probere i Markéta, jež u ní zůstala přes noc.

Eddiemu Markéta prozradí, že se rozhodla odjet s Karlem. To ale není jen tak. Musí si co nejdříve sehnat intenzivní kurz angličtiny a vyřídit vše potřebné. Eddie slíbí, že jí s tím pomůže. Adriana se později do Karla pustí, jen co se ukáže v Coolně. Nejprve mu vyčiní, že to Markétě neřekl trochu šetrněji. Pak mu naznačí, že má stále na výběr. Přestože je pro Karla jeho práce prioritou, o Markétu přijít nechce... Co Karel navrhne Markétě? Jak to s nimi bude dál? Jakou nabídkou Karel zaskočí Adrianu? Jakou novinkou se dnes pochlubí Eddie? Čím Adrianu dojme k slzám?

Zkouška pro Digi

Digi ráno přizná Monice, že nakonec spala na pohovce v obýváku, protože na tu v pokoji se i s holkami už nevešla. Moniku hned taky ujistí, že těch pár dní, než si najde nové bydlení, to v pohodě vydrží. Navíc je zvyklá vstávat brzy, takže ráno nikomu překážet nebude. Chvíli po Monice vstanou i holky a po nich také Mára. Ten přijde do kuchyně celý rozespalý v triku a trenkách, jak je zvyklý. Monika ho s ohledem na Páťu a Julii okamžitě upozorní na jeho přešlap. Než Mára stihne zareagovat, holky už začnou probírat jeho spodní prádlo. Páťa všem oznámí, že jejich táta má úplně stejné trenýrky. Julča hned namítne, že má jiné. Přestože Digi zmínka o Markovi zasáhne, před holkami se snaží držet. Jejich pozornost šikovně odvede opět k plným talířům a Máru taktně vyšle doobléknout se. Ten Tonymu později prozradí, jak trapně se v tu chvíli před Digi cítil... Co má Tony v plánu? Proč ho od toho Mára odrazuje? Jaká těžká zkouška dnes čeká Digi? A o co požádá Moniku? Z čeho má sama velké obavy?

Tereziny opravné státnice

Tereza dnes dělá opravné státnice. Ráno na ni přeci jen dolehne tréma, ale Roman ji v tom nenechá. Opět o ni pečuje, jak nejlépe umí. Nabídne jí odvoz, vybaví svačinou, domluví se s ní na odpoledne. Tereze ráno zavolá i táta, aby se ujistil, že je v pořádku, a aby jí připomněl pero pro štěstí. Ve škole pak s Davidem i Otou napjatě čeká na zprávy z bojiště. Ty však stále nepřicházejí, což všechny dost znervózní. Přesně takhle to totiž bylo i na jaře, když vykolejená a vystresovaná Tereza státnice neudělala... Jak Tereza dopadne letos? Proč bude lhát Matějovi a Bětce? A s kým Roman stráví dnešní večer? S Terezou, nebo s Danielou? Jak to se svou ženou nyní má?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz