Ulice 10.9.2015 - 2869. díl

Liškovi jsou ráno nervózní kvůli Frantovi, jenž se hodně dlouho vypravuje do školy. Rád by se vyhnul snídani, ale to mu Bedřich nedovolí. Nejprve mu nařídí, aby si vzal prášky, čímž ho pořádně namíchne. Pak se ho zeptá, jestli by s ním a Ondrou nešel hrát v pátek na svatbu. Franta ho okamžitě ubezpečí, že nešel, a zmizí z jeho dosahu.

Zklamaný Bedřich v práci poinformuje Ondru, jaká u nich ráno panovala atmosféra. Slíbí, že se Franty ještě jednou zeptá, ale sám už nevěří, že by Franta změnil názor. Zároveň přizná, že se již těší, jak si po dlouhé době opět zahraje. S Ondrou se domluví že se po práci sejdou, aby se sehráli a probrali playlist. S Frantou si odpoledne promluví Zuzana, aby měla jistotu, že léky tajně nepřestane brát... Čím Zuzana Frantu dostane? Co na něj zabere? Čím Liškovy zaskočí Helena Halamová? Čím naopak nadchne Frantu? Nerozmyslí si nakonec to hraní na svatbě?

Márův pokus o smír

Márova matka vstane brzy ráno, jak je zvyklá. Ranními ptáčaty jsou tentokrát i dcery Digi, které se zajdou podívat, jak nemocné Věrce je. Ta je ujistí, že jí je už dobře, a hned je i zabaví. Navrhne jim, že společně připraví pro všechny dobrou snídani. Holky takový úkol potěší, a tak si dají na zdobení chlebů opravdu záležet. Jejich dílo udělá radost nejen Monice a Digi, ale později i Márovi. Díky Monice, jež Věrku přesvědčí, aby u nich počkala, až se Kryštof probudí, se Mára s mámou po dlouhé době zase uvidí. Jenže ani tentokrát to nedopadne podle jejich představ. Věrku sice potěší synův zájem a ujištění, že takhle to dál nejde. Jenže omluvy se nedočká ani tentokrát... Proč bude mezi Márou a jeho mámou znovu dusno? Jak chce Mára tuhle situaci řešit? Co kvůli mámě udělá? A o jaké překvapení se Věrka postará nejen Pátě a Julii?

Špatné zprávy pro Adrianu

Adriana přizná dědovi a Amálii, že má takový frmol, že se dnes nestihla ani pořádně najíst. Ti jí nabídnou, aby s nimi poobědvala. Adriana to neodmítne, čímž udělá radost hlavně dědovi. Ten ji vzápětí překvapí zprávou, že Eddie s ním jde večer zase na ryby. Dokonce mu to sám navrhl. O něco později to ale Eddie bude chtít odvolat právě kvůli Adrianě, kterou rozhodí telefonát z nemocnice... Co se Adriana dozví? Jak na to zareaguje? A co jí doporučí její blízcí?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz