Ulice 11.9.2015 - 2870. díl

Eddie přijde z ryb až ráno. Sice bez úlovku, ale zrelaxovaný a dobře naladěný. Také Adriana je na tom psychicky lépe, přestože se jí v noci o Šmýdovi dokonce i zdálo. Nejen na základě tohoto snu se rozhodne, že do nemocnice přeci jen zajde, aby se dozvěděla, jak na tom Šmýd je a proč s ní chtěl mluvit.

Adriana požádá Eddieho, aby ji tam doprovodil, protože na setkání s Evženem se přeci jen moc necítí. Eddie to pro ni rád udělá, ovšem může jen teď, po ránu. Pak už má domluvené schůzky s klienty. Adriana však musí být dopoledne v Coolně, kde má nejen službu, ale i sraz s Karlem. Také jeho poprosí, jestli by s ní za Šmýdem nezašel. Ale ani u něj nepochodí... Proč ji Karel odmítne? Jak dopadne Karlovo nečekané setkání s Markétou? Opravdu je mezi nimi konec? A co všechno se Adriana dozví v nemocnici? Jak vážné to se Šmýdem je?

Zuzana vs. Liškovi

Jen co Zuzana přijde do práce, Anča ji namíchne. Prozradí jí totiž, že se včera doma dohodli, že Franta léky přeci jen vysadí. Zuzanu to naštve hned z několika důvodů. Jednak nechce, aby si Franta zbytečně zahrával se zdravím a riskoval další záchvaty. Také jí vadí, že se s ní neporadí, že něco tak závažného upekli za jejími zády. A už vůbec se jí nelíbí, že o Frantově zdraví vlastně rozhoduje jeho bývalá učitelka, která nemá lékařské vzdělání. Anča se ji pokusí uklidnit, ovšem vzápětí Zuzana vybouchne nanovo. To když Anča zjistí, že má právě od Franty nepřijatý hovor. Když mu zavolá nazpět, už jí to nevezme. Anča navíc Zuzaně přizná, že vlastně ani neví, jestli si Franta vzal ráno prášek. Obě dvě okamžitě začnou myslet na nejhorší, i když to ani jedna z nich nevysloví... Co je s Frantou? Jak na Zuzanu zapůsobí Halamová? Proč si Zuzana navečer podá Bedřicha? Na čem se spolu nakonec dohodnou?

Rudolfova bouračka

Simona se začne kolem poledního nervovat kvůli Rudolfovi. Nedorazí totiž na oběd, jak byli domluveni. Jitka se Sandrou v tom neuvidí nic divného. Rudolf se prostě někde zapomněl nebo mu to nevyšlo, to se přeci stává. Jenže Simona okamžitě uvidí ty nejčernější scénáře, protože Rudolf dnes poprvé vyrazil do práce bez berlí. Když ho navíc později zahlédne, jak se doslova plazí kolem domu, okamžitě vystřelí z kadeřnictví, aby mu pomohla. Rudolf ji však zarazí. Nic mu není, jen šel tři zastávky pěšky... Proč Rudolf nejel tramvají? Jak chce vyřešit dojíždění do práce? Kdo zapříčiní jeho další bouračku a jaké bude mít následky?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz