Ulice 21.9.2015 - 2876. díl

Roman a Tereza mají hezkou ranní chvilku. Společně snídají, Roman při tom líčí Tereze včerejší setkání s Oliverem. Bohužel nedopadlo podle jeho představ, protože se k nim záhy připojila i Daniela. Plánovaný rozhovor se tudíž opět nekonal. Tohle citlivé téma nechce Roman před manželkou otevírat.

Aby podobným situacím pro příště předešel, chce si Roman domluvit s Danielou nějaká pravidla. Ta však zareaguje nečekaně prudce. Dotčeně ho ujistí, že je jen na něm, kdy a jak Oliverovi o svém odchodu z domova řekne. Ona mu v ničem bránit nebude. Náročný den bude mít i Tereza, za kterou přijde do školy Sabina. Bez obalu ji požádá, aby si našla někoho jiného a jejího tátu nechala na pokoji.... Jak jejich setkání dopadne? Čím večer potěší Terezu Roman? A čím Tereza později zasáhne Matěje?

Eddiemu i Adrianě rupnou nervy

Eddie dorazí z víkendového rybaření s Vlastimilem Peškem až ráno. Okamžitě Adrianu ponoukne, aby se ho zeptala, jak na rybách bylo. Ta bude zpočátku trochu kyselá, ale jeho nadšení ji naprosto odzbrojí. Jakmile se k ní Eddie přiblíží, Adriana podle neomylného zápachu uhádne, jaký úlovek udělal Eddiemu takovou radost. Nažene Eddieho do koupelny s tím, že pak si jeho historku ráda poslechne. Nakonec spolu skončí v posteli. Jen co se začne schylovat k sexu, vyruší je Karel, který Adrianě zavolá kvůli nesrovnalostem ve výkazech z taneční školy. Když proberou pracovní věci, Karel se Adriany zeptá i na Markétu a novinky z domova. Do toho Eddiemu volá šéf, a tak se začnou s Adrianou v garsonce trochu překřikovat... Jak to Adriana vyřeší? Čím Eddieho pořádně namíchne? Co těm dvěma bude závidět Markéta? A jakého překvapení se Adriana dočká večer?

Nový život Lumíra a Světlany

Lumír si ráno hraje s Alexem, Světlana relaxuje u zpráv. To Lumíra udiví, a tak mu Světlana vysvětlí, že chce vědět, co se děje. Podle Lumíra stačí popovídat si s jeho máti, hned bude v obraze. Když se Světlana začne chystat na procházku s Alexem, Lumír si posteskne, jak jí závidí. Daleko raději než do práce by šel s nimi, aby mohl zůstat se synem. Venku Světlana potká Gábinu. Udělá jí to radost, protože nyní nemá moc příležitostí k tomu s někým si popovídat. Hned se domluví, že se u ní Gábina zítra zastaví na kávu... S jakou novinkou se dnes vytasí Růža? A proč si budou Jarda s Bedřichem utahovat z taťky Lumíra?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz