Ulice 6.10.2015 - 2887. díl

Tony má o Digi zájem od chvíle, kdy se s dcerami vrátila z Londýna. Pro něj je to stále ta nejlepší holka, jakou kdy potkal. Jenže není sám, kdo si na ni začne dělat zálusk. Co na to samotná Digi?

Kolem Digi se motá čím dál víc chlapů. Exmanžel Tony by rád opět patřil do jejího života a byl pro ni víc než jen dobrým kamarádem. Zatím ale nechce tlačit příliš na pilu. Digi zná, ví, že to chce čas. To však neznamená, že by se přestal snažit. Naopak. Hodlá využít každé příležitosti k tomu, aby byl s ní, aby jí pomohl. Záleží mu na ní a zároveň si dobře uvědomuje, kolik jí toho dluží. Bude mít možnost odčinit vše, co jí před lety provedl?

Tony však nebude sám, kdo o Digi projeví zájem. V úterý se mu vyloupne nečekaná konkurence takřka před nosem. A Jarda, na kterého Tony žárlí, to opravdu nebude. Digi padne do oka nováčkovi v dílně Ondrovi, který jí bude spolu s Jardou montovat v novém bytě kuchyň. Přestože se mu dostane od Jardy důrazného varování, aby se od téhle dámy držel dál, zkusí Digi hned při první příležitosti pozvat na rande. Jak pochodí?

David a Sylva: Místo romantiky rozchod?

David si od víkendu se Sylvou hodně sliboval. Jenže místo romantiky, na kterou se tak těšil, přišla studená sprcha. Proč s ním už Sylva nechce být, i když je všichni považují za ideální pár?

David se těšil, jak Sylvu překvapí. Tenhle víkend plánoval docela dlouho. A ještě déle si lámal hlavu, čím by Sylvě udělal radost. Na víkendy spolu vyráželi mimo Prahu často, proto chtěl, aby to tentokrát bylo něčím zvláštní. Čím? To byl pro Davida docela oříšek. Chvíli trvalo, než na to kápnul. Chtělo by to romantiku, nezapomenutelný zážitek. Pak na webu hledal to pravé. A po čase to i našel – rande v jeskyni a let balónem! Tohle spolu ještě nepodnikli, takže věřil, že Sylva bude nadšená.

Jenže výlet vůbec nevyšel podle jeho představ. Přitom zpočátku se vše vyvíjelo více než slibně. Záhy však přišla taková podpásovka, že se pomalu nezmohl na slovo. Čekal by cokoliv, jen tohle ne. Vždyť jsou se Sylvou spolu už osm let! Vědí, co od sebe čekat, mají se rádi, David s ní počítal i do budoucna. A jak to má samotná Sylva?

Tantrický sex! Jak dopadne experiment Anči a Bedřicha?

Meditace se Anče zatím moc nedaří. Už v úterý ale vyzkouší další, podle Heleny Halamové pro páry hodně zajímavou, techniku – tantrický sex. Jak si s Bedřichem povedou při první lekci? Stoprocentně vás pobaví…

V pondělí si Bedřich musel nechat zajít na sex chuť, protože unavená Anča během chvilky usnula jak špalek. Hned následujícího dne však přijde samotná Anča s experimentem, jenž Bedřicha okamžitě zaujme, přestože její meditace bere s velkou rezervou. Nabídne mu totiž okořenění vztahu i jejich sexuálního života něčím, co jí Helena Halamová vřele doporučila. Podle ní se dostanou na úplně jinou úroveň vnímání a prožitků, pokud to zkusí. To láká nejen Anču, která nyní objevuje nový svět, ale i Bedřicha, jenž se novým věcem ani trochu nebrání, zvláště pokud mají takovýto podtext.

Ani jeden z nich však netuší, co je čeká. Hlavně Bedřicha hodně překvapí, co tantrický sex znamená v praxi. A jak trnitá cesta, alespoň pro něj, k vytouženému výsledku vede. Ostatně nebude sám. I Anča bude koukat, do čeho se to vlastně pustila. Čekala kdeco, ale tohle ji přeci jen zaskočí. Na druhou stranu – není v tom sama. A ve dvou se to vždycky lépe táhne…

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz