Ulice 9.10.2015 - 2890. díl

Unavená Veronika prospí téměř celou noc na pohovce. Probere se až nad ránem, chvíli před tím, než by měla vstávat do práce. Na moment ještě vklouzne do své postele za Martinem, který si tentokrát nenechá ujít hezké chvilky. Po práci se Veronika zastaví na faře, aby faráři Rybovi pomohla se špinavým nádobím ze včerejška.

Farář trochu zaprotestuje, ale Veronika si nedá říct. Ví, kolik toho Ryba dělá pro ostatní, takže se mu snaží trochu ulevit. Okamžitě se začne věnovat i malému Vítkovi, jenž si na faře opět dělá úkoly. Společně zvládnou nádobí, zatímco farář usedne k přípravě na mši... O jaký šok se Veronika postará Martinovi? Proč se spolu dokonce i trochu chytnou?

Márův romantický víkend

Monika a Mára ráno řeší poukazy na romantický víkend od Věrky. Monika si myslí, že jim je koupila jen proto, aby se konečně dočkala vnoučete. Márovi se to nezdá. Jeho máma podle něj není až tak rafinovaná. Prostě jim chtěla udělat radost a zároveň ji napadlo, že by si ve wellnes hotelu příjemně odpočinuli. Nic víc by za tím nehledal. Později mámě poukazy vrací s tím, že Monika s ním jet nemůže. Věrka si je od něj však nevezme. Ani ona nemá s kým jet. Navíc věří, že Mára nakonec pojede s někým, koho má rád. Vzápětí mu připomene, jak si spolu užili před nedávnem návštěvu divadla. Márovi ale její narážky nedojdou. Naopak mu přijde celý jejich rozhovor postavený na hlavu... Jak si Mára představuje romantický víkend? S kým na něj vyrazí? A čím se Monika postará Věrce o pořádný šok?

Kapky pro Mastného

Lumír je ráno pekelně nervózní. Stále nemůže najít růstový graf, který Alexovi vede, aby ho ukázal na kontrole jeho lékaři. Světlana se ho snaží uklidnit, ale moc se jí to nedaří. Až když Lumír graf najde, trochu se uklidní. Alex je pro něj prostě prioritou. Proto si úplně oddechne po kontrole, kdy jim lékař oznámí, že je všechno v nejlepším pořádku. V pekařství si mu matka stěžuje na Květin výmysl s rozpékaným pečivem. Podle ní by měli svým zákazníkům nabízet jen kvalitní, ručně dělané pečivo, na které jsou u nich zvyklí... Čím ji Lumír umlčí? Na čem všem se vzápětí domluví s Květou? A proč Mastnému večer rupnou nervy?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz