Ulice 14.10.2015 - 2893. díl

Pepan se vybarvuje! Co provede Rudovi?

Pepan má momentálně jediný zájem – co nejdříve a co nejvýhodněji prodat opravený válečný džíp, aby se konečně zbavil svého dluhu i drsného věřitele. Jenže právě kvůli tomu si to dost pohnojí u svého parťáka Rudy. Proč? Čím ho namíchne?

Byl to jen náhlý nápad, nebo Ruda vážně uvažuje, že by si Vildu nechal? Každému, kdo viděl, jak ho láskyplně opečovává, je jasné, že tohle je chlapská láska na celý život. Vilda se stal Rudovým miláčkem, se kterým by se jen hodně těžko loučil. Navíc kde má záruku, že by ho nový majitel choval v bavlnce stejně jako on? Zná každý jeho šroubek, ví, co mu dělá dobře, a čeho se naopak vyvarovat. Když pustí Vildův motor, je to pro ně jak rajská symfonie. A o tohoto krasavce by měl nyní přijít? To opravdu ne!

Rudolf začne sondovat terén, jak to udělat, aby mu Vilda zůstal, přestože mu Simona v úterý rázně doporučila, ať na to ani nemyslí. Pro ni je to jednoduchá rovnice. Pokud by džíp koupil někdo jiný, do společného rozpočtu přibude několik desítek tisíc. Kdyby si ho nechal Ruda, naopak bude muset vyplatit Pepana i Jirku. A z čeho asi, když teď jen taktak vyjdou? Ani to však Rudu neodradí. Opatrně naťukne Pepana, jak to s těmi kupci má. A ten opět překvapí, dokonce hned dvojnásob.

Šok pro Adrianu! Kam zmizel Evžen Šmýd?

Adriana se snaží být zničenému Evženovi oporou. Ví, že to nemá ani trochu jednoduché, a jeho situaci mu rozhodně nezávidí. Ale dá se řešit. Jenže Evžen je zřejmě jiného názoru. A podle toho začne i jednat...

Adrianě na tátovi opravdu záleží, ať je jaký je. Pořád je to její táta, proto se mu snaží pomáhat, jak jen to jde. Dokonce dědu kvůli němu požádala o půjčku, ale nečekaně narazila. Vlastimil Pešek má o Šmýdovi své mínění. A rozhodně do něj nemíní investovat své úspory. Navíc Šmýd samotný mu dá svým chováním nechtěně za pravdu. Adrianě se totiž postará o hodně nepříjemné chvilky.

Nic netušící Adriana zajde za otcem do nemocnice, jak byli domluveni, aby spolu sepsali podklady pro právníka, kterého mu našla přes internet. Věří, že ještě stále není nic ztraceno. Pořád je tu šance, že Evžen nebude muset škodu zaplatit. A pokud by nakonec přeci jen došlo na nejhorší, dá se zvládnout i to. Eddie je toho důkazem. Přitom dluží pojišťovně daleko víc, než nyní majitel nabouraného auta vymáhá po Šmýdovi. Jenže Evžen se Adrianě postará o další pořádné překvapení. Z nemocnice totiž bez předchozího varování zmizí...

Tantrický sex Anči a Bedřicha! Jaké dělají pokroky?

Před týdnem se moc nedařilo, ale Anča to nevzdává. Věří, že tantrický sex dá jejímu intimnímu životu s Bedřichem nový rozměr. Jak si ti dva povedou tentokrát?

Fešák Vilda už čeká ve své stáji na kupce, kterého má sehnat Pepan. Kupodivu se zájemce o tohoto veterána vyloupne z úplně jiných vod, než by kdokoliv čekal.

Anču představa bohatších prožitků během sexu doslova nadchla. Věří, že pak získá jejich sexuální život s Bedřichem další, dosud netušený rozměr. Zkušenosti těch, kteří to zakusili, jsou natolik lákavé, že se Anča nenechá odradit ani prvotními problémy. Žádný učený přeci z nebe nespadl. A také v knížce, kterou jí Helena půjčila, se píše, že to chce trpělivost a odříkání. A že pak odměna stojí rozhodně za to.

Bedřich se experimentům celkem nebrání. Proč nepoznat něco nového, třeba erotické kalhotky? Už teď si nemůže stěžovat. Najednou je to přeci jen trochu jiné než dřív. Pokud by se Anča nepustila do ranních meditací a experimentů s tantrickým sexem, zůstal by o spoustu prožitků zřejmě ochuzen. Navíc jí rád vyjde vstříc, když vidí, jak jí na tom záleží. Pravda, tekoucí energie zatím nejsou jeho hobby a má z toho i tak trochu srandu, ale jakmile jde o intimnější záležitosti, rád se nechá inspirovat. Splní se mu jeho očekávání?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz