Ulice 15.10.2015 - 2894. díl

Pepan se vybarvuje! Co provede Rudovi?

Tohle s Rudolfem málem sekne! Aby taky ne, když z Vildy se stal jeho největší miláček. Byla to láska na první pohled, a teď o ni zčistajasna přijde. Jaké bude Rudova první reakce na zmizení džípu?

Pro Rudolfa to bylo přímo osudové setkání. Jen co Vildu uviděl, hned se do něj zamiloval. A to zdaleka nebyl v takové kondici jako teď. Však se na něm Ruda docela nadřel, než z něj udělal výstavní kousek. Zná každý jeho šroubek, každou součástku. S láskou ho opečovával, dokonce se rozhodl, že si ho od svých společníků sám odkoupí. A teď přijde taková rána. Džíp je pryč! Co to s Rudou udělá?

A je to venku! Co všechno praskne na Pepana?

Chudáka Pepana čekají hodně krušné chvilky. Jako by nestačilo, že džíp, do kterého vkládal všechny své naděje, beze stopy zmizí. Ke všemu se provalí i jeho levárny. Jak na to zareagují Jirka s Rudolfem? Co všechno se vlastně dozví?

Pepanovi se dlouho dařilo vykrývat všechny jeho průšvihy. Je až s podivem, jakou dobu mu všechno procházelo, i když několikrát měl již namále. Tentokrát ho ale jeho štěstěna nadobro opustí. A následky na sebe nenechají dlouho čekat. Bude to jako zlý sen, který ne a ne skončit.

Nejprve mu Ruda zavolá, že jim někdo ukradl jejich veterána. Už to samo o sobě bude pořádná rána. Pepana v tu chvíli polije studený pot, protože mu bude hned jasné, že jestli se džíp co nejrychleji nenajde, je v háji. Kde jinde sežene tolik peněz na umoření svého dluhu u věřitele?

Jenže to nebude jediná jobovka, která ho ten den čeká. Jen co se rozjede pátrání po Vildovi, začnou vyplouvat na povrch věci, která měly Pepanovým společníkům zůstat navždy utajeny. A těm s konečnou platností dojde trpělivost. Přestože si o Pepanovi už dlouho nedělali žádné iluze, najednou ho uvidí v úplně jiném světle. A podle toho s ním taky začnou jednat...

Dobrá rada, nebo manipulace? Halamová organizuje změny u Liškových

Jakmile se u Liškových objeví Helena Halamová, můžete se vsadit, že něco bude jinak. Anču pokaždé inspiruje k nějaké změně, ať větší či menší, zásadní či téměř bezvýznamné. Co to bude tentokrát? Bedřich z toho zrovna dvakrát nadšený nebude. Bohatě mu stačí tantrický sex...

Anča nedá na Helenu Halamovou dopustit. Vždy jí dobře poradila, navíc po ní nikdy nic nechtěla. Za krátkou dobu se staly přítelkyněmi. Helena jí neustále otevírá nové obzory a nezištně pomáhá, kdykoliv ji o to požádá. Také tentokrát se na ni Anča obrátí s prosbou o radu.

Ať se snaží sebevíc, pořád se jí nedaří správně meditovat. Když to vyzkoušela poprvé, na semináři a s celou skupinou, zdálo se jí to docela jednoduché. Jenže když se o to pokouší teď, sama doma, zjišťuje, že to není žádná sranda. Neustále ji něco vyrušuje, nikdy se nedokáže soustředit jen na meditaci, a vše ostatní hodit za hlavu. Přitom zkouší vše možné i nemožné, aby dosáhla kýženého cíle. Testuje, jaký čas by u ní byl na meditaci nejlepší, mění prostředí i místa v bytě. Ale stále to není ono. Kde je zakopaný pes? Co dělá špatně?

Helena nezklame ani tentokrát. Znaleckým okem přehlédne byt Liškových a hned začne sypat z rukávu možné příčiny. A nebude jich málo! Anča bude jen koukat, co všechno by se u nich doma dalo zlepšit, na čem by mohla ještě zapracovat. K některým změnám přistoupí okamžitě, k velké radosti Bedřicha, jenž si jejich večer představuje přeci jen trochu jinak...

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz