Ulice 20.10.2015 - 2897. díl

Kovbojka v Ulici! Ruda v ohrožení, Tonda se Simonou na infarkt.

Je to tady! Záchrana Vildy ze spárů nevyzpytatelného únosce a vyděrače vrcholí. Rudolf, Jirka i Simona jsou v pohotovosti, teď jde o hodně. Zasahovat bude naprosto nečekaně dokonce i policie!

Rudolf a Simona toho v noci moc nenaspí. Jirka na tom bude podobně. Už za pár hodin je čeká taková kovbojka! Kdo by mohl klidně spát? Předání obrovského balíku peněz na odlehlém místě, je už samo o sobě podezřelé. Navíc požadavky vyděrače v nich příliš velkou důvěru taky nevzbuzují. Zpočátku měl Rudolf přijet sám, pak díky Simonině malé lsti vyděrač souhlasil, že přijede i s řidičem. Ale kde mají ti dva jistotu, že si na ně nepočká banda grázlů a neobere je o všechno?

Simona je na prášky už teď. A bude ještě hůř, až se dozví některé detaily o tomto pochybném podniku. Jitka jí ke všemu připomene, co se stalo, když si myslela, že Kukačku zvládne sama. Málem tehdy přišla o život. Co když něco podobného hrozí i Rudovi a Jirkovi?

Následující události dají jejím obavám za pravdu. Akce se vůbec nebude vyvíjet podle plánu. Rudolf ve snaze zachránit Vildu začne riskovat vlastní život. Tohle však Simona nemíní nechat jen tak. Rozjede další velkou akci, tentokrát na záchranu Rudolfa. A zatáhne do ní i jeho bráchu bráchu Tondu...

Tohle zavání pořádným malérem. Rudolf ve snaze zachránit svůj džíp udělá něco, co by ostatním v podobné situaci určitě rozmluvil. Jak moc si zahrává?

Rudolf je rozhodnutý zachránit svůj džíp za každou cenu. Přesně se drží všech instrukcí, jen aby ty, co mu ho ukradli, nenaštval. Je mu jasné, že pokud předání peněz neklapne, šeredně si to odskáče hlavně jeho miláček Vilda. Na sebe Rudolf vůbec nemyslí. Nemíní si připustit, že stejně jako Vilda je i on ohroženým druhem, když přistoupil na hru těch, co ho vydírají. Jak moc Rudolf kvůli džípu riskuje?

Květa si jde tvrdě za svým! Komu tím zdvihne mandle?

Slavnostní otevření penzionu je pro Květu obrovská událost, proto musí být všechno perfektní. Nic neponechá náhodě. Zároveň se postará o to, aby o této akci všichni věděli. Co udělá? A komu tím bude pít krev?

Konečně! Květino úsilí bude již brzy korunováno úspěchem. V úterý se slavnostně otevírá její pražský penzion, od kterého si slibuje další nezanedbatelné zisky. Je na ideálním místě, nabízí služby, jež jsou právě nyní tolik žádané. Propojení domácí atmosféry s resortem cestovního ruchu teď frčí, takže by se peníze měly brzy jen sypat. Jak tomu ještě více napomoci?

Květa měla pod palcem nejprve rekonstrukci. Teď si hlídá i promo, aby se o jejím novém podniku vědělo. K jeho otevření chystá velkou akci, jež se neobejde bez plakátů, řečníků i rukou navíc, které budou obsluhovat návštěvníky. Současně hodlá využít všech svých skvělých kontaktů, aby otevření penzionu dodala náležitý lesk. Jenže právě v tomto případě se začne pohybovat na hodně tenkém ledě...

Mára mámu nepoznává! Co Věrka předvede na kolaudaci Digina bytu?

Monika Digi ujistila, že dvě hodiny s Věrkou v jedné místnosti bez problému vydrží. To ale sama netušila, co ji čeká. Čím Věrka překvapí sebe i svého syna? Budete koukat! Takhle ji totiž ještě neznáte.

Digi dlouho váhala, zda Věrku na kolaudační mejdan pozvat. Až když ji Monika ujistila, že s tím nemá žádný problém a že to v pohodě zvládne, odhodlala se Digi Věrce zavolat a nabídnout jí, zda nechce na kolaudaci jejího nového domova přijít. Pro Věru, jež se tak trochu pasovala do role babiček Julie a Páti, je to ohromná událost. Najednou taky patří do Diginy rodiny. Je tu konečně někdo, kdo ji potřebuje a s kým jí je opravdu dobře. Vlastně se jí splnilo její největší přání. Může se naplno vyřádit s vnoučaty a ukojit své babičkovské pudy.

Však taky budou všichni jen koukat, co ve Věrce vězí. Dokonce ani vlastní syn matku nepozná. A to už je co říct. Mára ji má dokonale přečtenou, ovšem tentokrát překvapí i jeho. Čekal by cokoliv, jen tohle ne. Co se stane? Jak Digin kolaudační mejdan dopadne? Opravdu má Monika už takový nadhled, že vydrží s Márovou mámou v jedné místnosti, aniž by tam za chvíli nedošlo k výbuchu?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz