Ulice 22.10.2015 - 2899. díl

Květa se mstí Nyklové! Co má za lubem? Květa trpí kvůli Nyklové! Co jí udělala?

Mezi Nyklovou a Květou vypukne otevřená válka. To, co Nyklová vyvedla nechtěně, považuje Květa za dobře promyšlenou sabotáž jejího úsilí. A podle toho začne s Nyklovou i jednat. Jaká bude odveta? A čeho tím chce dosáhnout?

Madam Květa včera ztratila glanc. Do Nyklové se pustila jako nikdy před tím. Jenže ta jí má už plné zuby, a tak její reakce byla prudší, než by kdokoliv, hlavně samotná Květa, čekal. Ovšem pragmatická Květa se podle toho okamžitě zařídí. Něco takového si nemíní nechat líbit. Chce s ní Nyklová neustále bojovat? Má to mít! Teď se uvidí, kdo je silnější soupeř.

Nyklová bude jen zírat, co se to kolem ní začíná dít. Kam to dopracovali? Dokonce i vlastní syn se obrací proti ní, místo aby ji bránil! Přitom ona nikomu nic nedělá. Jen hájí to své a otevřeně říká všem do očí pravdu. Jenže právě to se už co nevidět drsně obrátí proti ní. Květa umí svého soka dokonale odhadnout a zasadit mu bolestivé údery do těch nejcitlivějších míst. Přesně takhle zaútočí i na Nyklovou. S úsměvem, zato neobvykle tvrdě. Kam až zajde? Čeho tím chce dosáhnout? A jak jí budou její plány vycházet?

Středeční potyčka mezi Květou a Nyklovou nezůstala bez následků. Květa ji odskákala nepříjemným zraněním. Co s ní je?

Lumíra čeká hned ráno pořádný šok. Zajde za ním totiž Květa, aby si postěžovala na jeho agresivní matku. Kvůli ní skončila v nemocnici! Zranila ji tak, že dokonce musela vyhledat lékařskou pomoc. Co s ní je? A jak na to Lumír zareaguje?

Halamová překračuje meze! Proč s ní Bedřich vyrazí dveře?

Helena Halamová se snaží Anče i ostatním Liškovým pomáhat, jak jen to jde. Občas bohužel i tehdy, když ji o to nikdo nežádá. Bedřich by se bez její péče momentálně obešel, jenže má smůlu. Helena navíc v dobré víře začne strkat nos i do věcí, do kterých jí opravdu nic není. A Bedřich se už neudrží...

Helena je Ančina nejlepší kamarádka, ovšem Bedřich má pocit, že se jim v poslední době montuje do života až příliš. Ano, pomohla Emě s kopřivkou a Anče s migrénou. Ale co má co řešit jeho a Ančin intimní život?! Přitom knížka o tantrickém sexu pro Bedřicha není jediný Helenin zásek v této oblasti. Hned ve čtvrtek udělá něco, co bude pro Bedřicha už hodně přes čáru.

Helena to myslí dobře. Na základě vlastních zkušeností, alternativní medicíny, psychologie a dalších poznatků pomáhá lidem zorientovat se v životě. Jenže někdy to v dobré víře, že dělá to nejlepší, co může, dost přehání. Neuvědomuje si, že ne každý o její pomoc stojí. A že ne každému by mohl její styl vyhovovat. Jako třeba Bedřichovi, kterému docela zatrnulo, když zjistil, co všechno Anča s Helenou probírá a do jakých podrobností se pouští.

Ovšem to není nic proti tomu, se u Liškových odehraje už co nevidět. Tentokrát v tom sehraje jednu z hlavních rolí i Skyler. Pro Bedřicha to však bude už poslední kapka. Heleně pěkně od plic řekne, co si o ní i jejím vměšování se do věcí, do kterých jí nic není, myslí...

Eddie doplácí na šéfovu neschopnost! Co všechno musí skousnout?

Eddie toho začíná mít plné zuby. Práce realitního makléře ho baví, jenže šéf mu z ní dělá peklo. Začal se po něm snad vozit? Anebo je naprosto neschopný manažer a Eddie to odnáší? Už brzy mu právě kvůli šéfovi rupnou nervy...

Drbohlav byl podle Eddieho naprosto ideální šéf. Věděl, co a proč dělá, uměl si věci naplánovat v rámci daných možností, k Eddiemu se choval vždy fér, dokázal jednat s lidmi i se zaměstnanci a ocenit jejich práci. Mezi šéfy zřejmě unikát. Alespoň Eddie si to už nějaký čas myslí, protože takového nadřízeného, jakého má nyní, by opravdu nikomu nepřál, možná ani svému největšímu nepříteli.

Šikovný a schopný Eddie to v práci neustále schytává. Kde je nějaký malér, tam šéf pošle jeho. Přitom ke spoustě z nich by podle Eddieho ani nemuselo dojít, popř. by se daly řešit jinak. Co za šéfovým chováním věcí? Jedná se o naprosté manažerské selhání, anebo je za tím ještě něco jiného? A co s tím může Eddie dělat?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz