Ulice 27.10.2015 - 2902. díl

Vztah Moniky a Máry v troskách! Na co doplatí?

Dítě je u Moniky a Máry hodně ožehavé a výbušné téma. Márova matka na Moniku tak dlouho tlačila, až v ní vzbudila pravý opak touhy po miminku. A Mára to nechtěně jen přižhaví...

S Márou se tedy dějí věci! Před rokem by právě tohle do něj nikdo neřekl. Má rád adrenalin, dobrodružství, svou svobodu a volnost. A teď najednou taková změna. Mára zatoužil po rodině. Chce se usadit, vychovávat děti, mít pro co žít. Jako by mu krátké soužití s Digi a jejími dcerami najednou otevřelo oči. Mára chce dítě, a chce ho s Monikou. Jenže ta má momentálně úplně jiné priority. Ráda by dodělala školu a ještě si trochu užila.

Až díky studentskému životu si Monika uvědomila, co jí v poslední době chybělo. Opět se jí vrátila jiskra, je šťastná a spokojená. Poznává nové obzory, učení ji baví víc, než by čekala. Jako by se vrátila do časů bezstarostnosti, když chodila na gympl. Dítě u ní momentálně není na pořadu dne, přestože má podle Márovy matky nejvyšší čas. Ta už tolik touží po vnoučeti, že kdyby mohla, dá Monice otěhotnění befelem.

Přestože Mára ví, jak to Monika nyní s dítětem má, navrhne jí, aby založili rodinu. Jenže nebude sám, kdo najednou začne Monice mluvit do života...

Přepadení! Jak vážné to s Márou je?

Monika s Věrkou právě prožívají neskutečná muka kvůli Márovi. Obě o něj mají obrovský strach. Právě ten je po dlouhé době zase spojil. Co s Márou je? Proč se jim neozývá? Nejistota je strašná, ale jistota občas ještě horší... Co se vlastně stalo?

Pro Moniku to je jako zlý sen. V poledne se s Márou nepohodne kvůli založení rodiny, večer se strachuje o život. Opět si uvědomuje, jak křehké jsou občas partnerské vztahy a jak křehký může být i lidský život. Máru miluje, nechce o něj přijít. Ale na dítě se zatím necítí. Kdyby to na ni tak nečekaně nevybalil, třeba by její reakce nebyla až tak moc odmítává. Protože až jednou ucítí, že po dítěti touží, je si jistá, že ho chce právě s Márou. Jenže co když mu právě tohle už nebude moct nikdy říct?

Márovo zmizení vyděsilo nejen ji, ale i jeho mámu. Ta ho od taxikařiny od začátku odrazovala, protože to je podle ní hodně nebezpečné povolání. A teď na její slova došlo. Kryštof byl přepaden. Jak vážné to je? A jaké budou následky? Co se vlastně stalo? A co je pro mámu i partnerku horší? Ta děsivá nejistota, kdy netuší, co s jejich milovaným je, ale stále mají naději, že bude v pořádku, že se jedná jen o nějakou prkotinu, anebo jen stručná informace, že jejich blízký byl přepaden? Můžou se jen domýšlet, jak moc to odskákal a strachovat se, jaké to může mít následky...

Sandra a Tonda Hložánek?

Tonda Hložánek se tedy cítí! Tenhle věčný proutník už zase vystrkuje růžky. A zálusk dostane na mladinkou blondýnku Sandru, které by nakrásně mohl dělat i tátu. Čím u ní zaboduje?

Tonda Hložánek už téměř rok seká latinu. Od aférky se Simonou, kdy podváděné manželce Mirce ruply nervy, sbalila mu kufry a chystala se podat žádost o rozvod, je krotký jako beránek. Tedy spíše byl. Čím déle má doma klid, tím více s ním šijí všichni čerti. Opět si je jistý sám sebou a tím, že tentokrát vše ukočíruje. Simona byla přeci jen výjimečný případ...

Neukousne si ale proutník Toník i tentokrát příliš velké sousto? Zálusk totiž dostane na hodně mladého, blonďatého zajíčka – Simoninu kolegyni Sandru. Navíc se tím ani nebude tajit před bráchou. Naopak, vsadí na jejich spiklenectví. S jakým výsledkem? A jak se k Toníkovu lovu postaví Simona, která okamžitě pozná, kolik uhodilo? A jak Sandra?

O ambiciózní kadeřnici Sandře toho zatím moc nevíme. Soukromí v práci s kolegyněmi nerozebírá. Stará se hlavně o zákaznice a taky o svou kapsu. Maká na sobě, snaží se zákaznicím nabízet ty nejlepší služby, ze které chce dostat adekvátně zaplaceno. Patří i ona do kategorie zlatokopek?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz