Ulice 6.11.2015 - 2910. díl

Adrianě zavolá bývalý Šmýdův kolega, jenž si vzpomněl, kdo by o jejím otci mohl vědět. Dá jí tip na správce stadionu FC Barča, se kterým chodíval Šmýd často popíjet do hospody. Eddiemu se to moc nezdá, ale když se přesvědčí, že stadion skutečně existuje, rozjede se tam spolu s Adrianou.

Tentokrát to je trefa do černého. Adriana na stadionu najde samotného Šmýda. Ovšem ve stavu, v jakém by ani ty nejmenší děti své rodiče rozhodně vidět neměly.

Dokonce kvůli němu zapomene i na dědu, s nímž je domluvená, že zajdou na hřbitov za Klárou. Dnes by totiž oslavila dvaačtyřicáté narozeniny... Jak skončil Evžen Šmýd? Přizná Adriana dědovi, že se s ním setkala? Jak Adriana a Vlastimil Pešek ustojí smutné výročí? Čím je potěší Amálie a Eddie? A proč Eddiemu dnes rupnou nervy?

Další rána pro Nyklovou

Lumír zajde s matkou hned ráno k lékaři, aby zjistil, co s ní je. Tu to moc nepotěší, protože lékař jí naměří hodně vysoký tlak. Ihned jí předepíše léky a nařídí jí, aby se šetřila. O tom, že by šla okamžitě do práce, nechce Lumír ani slyšet. Naopak jí přikáže, že má u něj doma odpočívat. Tím Nyklové velkou radost neudělá. Štve ji, že se jí v krámě roztahují Urbanová s Květou.

Navíc se jí nemile dotkne, když zjistí, že je u Lumíra zamčená. Světlana, jež se záhy vrátí domů, se jí však omluví, že se tak stalo jen nedopatřením... Co Květa navrhne Lumírovi? Jak se chce zbavit Vilmy Nyklové? A co na to Lumír? Čím matku hodně zasáhne? A proč si o ni bude dělat čím dál větší starosti?

Márova zbraň

Mára se hned začerstva pochlubí Tonymu svou novou zbraní. Zatímco on je z ní nadšený, Tony je spíš obezřetný. I když je to plynovka, pokud z ní vystřelí z bezprostřední blízkosti, může s ní taky zabít. Tony proto nabádá Máru, aby Monice o zbrani neříkal. Zároveň mu slíbí, že s ním o víkendu zajede do lomu pistoli vyzkoušet.

Vyruší je Věrka, jež za Márou nečekaně přijde. Mára zbraň urychleně schová, aby se o ní máma nedozvěděla... Proč Věrka za synem zašla? Jak proběhne její shledání s Tonym? Proč Věrka nasazuje na Farské? A jak na tom jsou nyní Mára a Monika?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz