Ulice 16.11.2015 - 2916. díl

Páťa a Julie náhle bez mámy! Co se stane?

Digi se snaží ze všech sil být dobrou mámou. Jenže osud jí i jejím holkám připraví další zkoušku. Jak to zvládnou? Proč budou holky náhle bezu ní? Kdo se o ně postará?

Pro Digi je letošek jeden z nejhorších roků v jejím životě. V létě ztratila milovaného Marka, ze dne na den zůstala s holkami sama v Londýně.

Život se jí převrátil vzhůru nohama. Lásku vystřídala bolest, štěstí boj o přežití. Digi se vrátila nazpět do Čech, aby začala znovu. V jejím životě se po letech objevil zase Tony, v Márově mámě našla dokonce i skvělou babičku.

Když už se zdálo, že je Digi z nejhoršího venku, přijde další ťafka. Opět nečekaně. Navíc to schytá nejen ona sama, ale i holky, jež se najednou ocitnou bez mámy. Kdo s nimi bude v těžkých chvílích? A co se stane Digi? Proč bude muset opustit své dcery, které jsou pro ni vším?

Richard dobývá Rozinu! Myslí to vážně?

Richardovi padla Rozina do oka hned, jak ji spatřil. Teď se ji snaží sbalit, protože přesně takhle si svou holku představuje. Ale není jen dalším Dominikem, se kterým se Rozina spálí?

Richarda jsme celou dobu znali jako frajírka, který musí být středem pozornosti, a grázlíka, jenž je postrachem učitelského sboru. Spolu s Jirkou kdysi házeli kameny do oken Vlastimila Peška a vylepili po škole pornokoláže s Vlastimilem a Miriam. Později Richard celkem slušně zatápěl Tereze.

A tenhle kluk je teď najednou pozornost sama, milý, zábavný, citlivý, vnímavý. Je to vůbec ještě on? Jaká je jeho pravá tvář? Rozinu krůček po krůčku dobývá. Už brzy se mu podaří něco, na co Dominik čekal mnohem déle. Podaří se mu Rozinu sbalit? Jak to s ní má? Bude jen jeho další trofejí, nebo to tentokrát myslí vážně? A jaký je vlastně on sám? Odhazuje vedle Roziny svou masku frajírka, nebo si před ní naopak nasazuje masku sympaťáka každým coulem?

Mára opět nebezpečně provokuje! Na co by mohl šeredně dojet?

Nedávné přepadení Márovi zjevně nestačilo. Před pár dny si opatřil zbraň a zase začíná vystrkovat růžky. Tentokrát ale rozehraje hodně vysokou a nebezpečnou hru, i když to vlastně ani nemá v plánu. Koho si znepřátelí a čím?

Mára se někdy chová jako mezek. Kolikrát se už pokoušel prorazit hlavou zeď a s jakým výsledkem? Pokaždé si jen pořádně nabil čumák. Mára je zkrátka nepoučitelný, a tak znovu začne provokovat tam, kde by měl raději našlapovat po špičkách a obloukem se vyhýbat jakýmkoliv konfliktům.

Dokonce i Tony bude Máru varovat, aby si tak nezahrával. V kriminále i mezi kámoši pohybujícími se na hraně či za hranou zákona neslyšel o týpcích, kteří se na Máru zaměří, nic dobrého. Právě naopak. Mára si začne opět zadělávat na megaprůšvih. Pokud urychleně nezařadí zpátečku, mohl by to tentokrát šeredně odskákat. Koho Mára proti sobě popudí a čím? Opravdu je tak nepoučitelný, nebo se tu jedná o něco jiného?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz