Ulice 17.11.2015 - 2917. díl

Polibek Roziny a Richarda

Dominik před třemi týdny Richarda varoval, že u Roziny moc daleko nepostoupí. Jenže Richard to s ní prostě umí. Už v úterý dojde na jejich regulérní polibek. Znamená to tedy, že spolu chodí?

Rozina se s Richardem nikde neschovává. Zároveň ale nemá zapotřebí roztrubovat do světa, že si něco začala se starším bráchou Lucky. A už vůbec nestojí o to, aby se o ni Lucka zajímala.

S Richardem si Rozina rozumí, ráda s ním tráví svůj volný čas, a to je zatím vše. Richard u ní nebývale zabodoval, když jí dal najevo, že na ni nebude tlačit a že respektuje mantinely, které vytýčila. To ale neznamená, že by se je nepokoušel posunout. Právě naopak. A už brzy u Roziny i nečekaně zaboduje.

Richarda krásná Rozina baví. Rajcuje ho její nedobytnost. Přesně takové výzvy má rád. Na téhle holce mu navíc opravdu záleží. Je přesně podle jeho gusta. Žádná pipina, se kterou by schůzku doslova protrpěl. Rozina je pro něj prostě extra třída. A jak to tak vypadá, začíná u ní mít vyhráno…

Eva se hroutí! Co prozradí Anče?

Evin útěk z Kašperek byl spontánní reakcí na facku, kterou dostala od Miloše. Nepřemýšlela, jednala. Teď jí začínají docházet důsledky. Co je pro ni nejhorší?

Ema utekla že Šumavy před rokem, teď došlo i na Evu. Také ona to tam už nedokázala vydýchat. Poslední kapkou pro ni bylo Milošovo neurvalé chování a jeho snaha neustále dirigovat její život. Teď je Eva u Liškových. Ale co dál? Co všechno ji čeká po návratu ke Knoblochovým?

Mára si zahrává! Na koho by si měl dávat dobrý pozor?

O takovém kšeftu, jaký dohodila Márovi Olinka, si může nechat spousta jeho kolegů jen zdát. Jenže on má i své stinné stránky. Jaké?

Mára se může díky Olince konečně dostat z minusových čísel a udělat si aspoň nějakou finanční rezervu. Sice má honičku a od volantu se téměř neodtrhne, ale stojí to za to.

Vozí jednoho klienta za druhým, a to nejen z letiště do hotelu. Spousta z nich se chce podívat i do centra. Ovšem právě u těchto zakázek se Mára pohybuje na hodně tenkém ledě. Proč?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz