Ulice 18.11.2015 - 2918. díl

Monika ráno prozradí Márovi, že si včera večer ještě dopisovala s Romanou. Ráda by za ní dnes na otočku zajela, protože Michal už musel odjet do Lince. Mára Moniku chápe, ale upozorní ji, že on auto nyní potřebuje. Monika to ví. Počítá s tím, že si půjčí mámino auto. Úplná idylka u nich však nepanuje.

Doma mají Monika a Mára trochu dusno kvůli Adamovi, který Máru včera hodně namíchl. Monika se za něj Márovi omluví, ale tomu Adam stejně stále leží v žaludku.

Monika se později zastaví v salonu za mámou, aby si od ní půjčila auto a zároveň se pochlubila, co koupila pro Romaninu holčičku. Neujde jí, že máma má čím dál větší bolesti. Hned ji varuje, aby si nezahrávala a šla k lékaři. Ostatně varování se dnes dočká i Mára, kterého opět vyhledá jeho bývalka Olinka... Proč si Monika dělá starost o mámu? Před čím bude Máru varovat Olinka? Jak se právě Olinka ocitne u něj doma? Co si o ní myslí znalec lidských duší Tony?

Helenina nabídka

Franta ráno čeká, až Eva vstane, aby si mohl vzít čisté oblečení a věci do školy. Přestože Liškovi mají doma kvůli Evě dost velké provizorium, nic jí nevyčítají. Naopak se ji snaží všemožně podpořit. Evě už je i o něco lépe. Když se jí Bedřich zeptá, co má dnes v plánu, zavládnou mírné rozpaky.

Zatímco je čekají každodenní povinnosti, Eva vůbec netuší, co bude dělat. Anča ji vysvobodí z nepříjemné situace pozváním na oběd, na kterém je domluvená s Helenou Halamovou... Co všechno dnes Helena Evě nabídne? Čím Helena Evu zaskočí? A co mámě doporučí Ema?

Špatné zprávy pro faráře Rybu

O takovém kšeftu, jaký dohodila Márovi Olinka, si může nechat spousta jeho kolegů jen zdát. Jenže on má i své stinné stránky. Jaké?

Rozina přijde do školy v novém triku od Richarda. Viki jí ho pochválí a hned začne vyzvídat, jak to Rozina s Richardem má. Podle ní je Richard do Roziny hodně zamilovaný. Při pohledu na Rozinu jí dojde, že ona v tom taky pěkně lítá. Richarda potěší, že si Rozina triko od něj hned vzala na sebe.

Pozve ji po škole na schůzku, ale Rozina tentokrát odmítne, protože musí na casting. Richard se okamžitě nabídne, že půjde s ní, ale Rozina ho zklame. Na castingy ji totiž doprovází mamka. Jenže Richard se jen tak nedá... Jak dopadne Richardovo seznámení s Veronikou? Co dnes pořádně vykolejí faráře Rybu? A proč se to dotkne i Veroniky?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz