Ulice 24.11.2015 - 2922. díl

Zásah pro Terezu! Co všechno musí pochopit?

Tereza se snaží být součástí Romanova života. Prožívá s ním nejen pracovní věci, ale i ty rodinné. Jenže právě na tomto poli pokaždé nečekaně narazí, dokonce u samotného Romana. Co jí provede tentokrát?

Jak předat Oliverovi opožděný dárek k narozeninám, který mu udělá stoprocentně obrovskou radost? Kreativní Tereza to vymyslí do posledního detailu.

Pravda, papírové čepičky si odpustí, ale jinak připraví oslavu se vším všudy, i když Roman je trochu proti. Nechce, aby Daniela nabyla dojmu, že konkurují její oslavě, kterou pro Olivera přichystala před pár dny. To ale Tereza opravdu nemá v plánu.

ereze jde o jediné – aby byli Roman i Oliver šťastní, aby měli další skvělý společný zážitek. A to se jí i podaří. Jenže ona sama bude mít tuhle akci spojenou s hořkou příchutí. Roman jí dá nechtěně znovu najevo, že do jeho světa tak úplně nepatří. Respektive do té části světa, ve které je jeho rodina. Tereza si vedle něj bude znovu připadat jako ta, která by měla spoustu věcí chápat a zařídit se podle toho. Co ji zasáhne nejvíc?

Sandra se obouvá do Simony! Koho podpoří Jitka?

Sandra si prostě nedá pokoj. Jakmile se jí naskytne příležitost trefit se do Simony a zasadit jí další ránu, s chutí to udělá. Co jí provede tentokrát?

Sandra má na Simonu čím dál větší pifku. Až příliš jí vidí do karet, což se Sandře ani trochu nelíbí. Ale jak se jí zbavit, aby neohrozila realizaci jejích plánů? Sandra už Simoninu slabinu našla. Je to její citlivost, díky které se pro Sandru stává snadným terčem. Stačí jen vědět, jak zaútočit…

Mastný dostává kapky od Květy! Co si vyslechne?

Tohle si někdo šeredně odskáče! Jen co se Radek Mastný objeví v hospodě, hned to od rozzuřené Květy schytá. Co všechno bude muset skousnout?

Na radnici zuří Tonda Hložánek, v hospodě zase Květa. O takovou publicitu ani jeden z nich rozhodně nestojí. Nechtějí být vláčeni tiskem jako korupčníci, kteří mají něco společného s radničními čachry s obecními byty. A kdo za to může? Neschopný Radek Mastný, jenž si to nedokáže ošéfovat. Však to taky od Květy hned pořádně schytá…

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz