Ulice 25.11.2015 - 2923. díl

Pirát silnic Eddie?

Eddiemu se začíná nebývale dařit. Nová práce, lepší podmínky, dokonce i služební auto. A jak to jde Eddiemu za volantem?

Eddie se pomalu mění. To, co dříve odsuzoval, se stává součástí jeho života. Na kravaťáky se díval odjakživa svrchu, nyní patří mezi ně. Dokonce se mu to i zalíbilo.

Zjistil totiž, že to má spoustu výhod. Již zanedlouho si bude vychutnávat další z nich – služební auto. A jaký je Eddie řidič? Jak mu to půjde za volantem, když od dob, co si udělal řidičák, vlastně pořádně nejezdil?

Daniela vráží klín mezi Terezu a Romana! O co jí jde?

Roman sice žije už tři měsíce s Terezou, na prvním místě je ale pro něj stále jeho rodina, jeho děti. Právě na tohle nyní Daniela sází. Přes Olivera a Sabinu ho má v hrsti. A využije toho už co nevidět...

Roman věří, že se všechno konečně obrací k lepšímu. S Oliverem ještě dodatečně oslavil jeho narozeniny u sebe doma. Dokonce u toho byla také Tereza, která teď do Romanova života patří, ať se to jeho manželce Daniele líbí nebo ne.

Roman svou ženu nechce provokovat, ani zbytečně vyvolávat konflikty či vytvářet třecí plochy. Zároveň jí však nehodlá ustupovat ve věcech, jež považuje za zásadní. A jednou z nich je Danielin nesmyslný zákaz kontaktu Olivera s Terezou. Syn nemá s jeho současnou partnerkou žádný problém, takže Roman nevidí jediný důvod, proč by nemohli trávit čas společně.

Jenže právě o tohle Daniela nestojí. Chrání si své. Oliver a Roman jsou její rodinou, do které Tereza prostě nepatří. Své sokyni dá už brzy najevo, že právě ona je tou, jež tu bude vždycky navíc. Jejího muže sice svedla a odloudila, ale vyhráno zdaleka nemá. Daniela se totiž s rozchodem stále nesmířila...

Roman si to může malovat, jak chce. Daniela mu již brzy dá jasně najevo, kdo je tady pánem situace a jak to nyní bude. Jak na to Roman zareaguje?

Že by se Daniela smířila s tím, jak se věci mají? Roman by si nepřál nic jiného. Dokonce si to už začíná i myslet, jenže jeho manželka ho rychle vyvede z omylu. Ona se s jeho odchodem od rodiny a životem s milenkou rozhodně smířit nehodlá. Naopak mu dá právě kvůli Tereze další kapky. O co jí jde? A čím vykolejí i Terezu?

Simona na dně! Výpověď kvůli Sandře?

Simona už prostě nemůže dál. Při představě, co všechno by měla snášet v salonu další nekonečné příští týdny, se jí dělá zle. Než tohle, to raději radikální změnu. A tak Simona sáhne ke krajnímu řešení nepříjemné situace. Jitce oznámí, že v salonu končí...

Sandřino vyhrožování bylo pro Simonu poslední kapkou. Je jí jasné, že proti takové falešné potvoře nemá šanci. Ať řekne nebo udělá cokoliv, Sandra to vždycky šikovně obrátí proti ní. Jitku si Sandra už omotala kolem prstu. Maže jí med kolem pusy, šikovně ji očkuje proti Simoně, překrucuje před ní pravdu, jak se jí to právě hodí.

Pro Simonu je v salonu už nedýchatelno. Jako by Jitka najednou zapomněla, že pokud se Simona začne chovat nestandardně, vždycky za tím něco vězí. Samotná Simona si navíc uvědomí, že ať už to se Sandrou dopadne jakkoliv, stejně na tom bude vždycky bita právě ona. Když v salonu zůstane, Sandra jí udělá ze života peklo. I kdyby tohle Simona vydržela, po Sandřině odchodu do vlastního salonu jí bude ouvej, protože Sandra ji připraví o část klientely. Pak bude mít co dělat, aby se uživila. Není proto lepší vyklidit pole dřív, než tohle všechno nastane?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz