Ulice 26.11.2015 - 2924. díl

Past na Sandru! Co Rudolf vymyslí?

Zatímco Simona všechno vzdala a raději dala výpověď, Rudolf vytáhl do boje místo ní. Navíc i za jejími zády, protože si není jistý, zda jeho plán vyjde. Chce totiž falešnou Sandru lapit do její vlastní pasti. Podaří se?

Simoně nikoho ubližovat nebude! A už vůbec ne podrazačka Sandra. Rudolf se sám přesvědčil, že Simona nic nezveličuje, že Sandra chce opravdu poškodit jejich salon.

Simona jí prostě stála v cestě, proto se jí elegantně zbavila. Práci v kadeřnictví jí tak znepříjemnila, až Simona dala výpověď. Nejvyšší čas s tím začít něco dělat, aby Simona za chvíli nechodila jako tělo bez duše. Jenže co?

Rudolf má už důkazy, že si Sandra chce zařídit vlastní kadeřnictví. To ale může kdekdo. Navíc to nedokládá Simonino tvrzení, že chce poškodit jejich salon. Tonda správně upozornil, že tahle činorodá blondýna míří daleko výš. Ovšem kontakty ze salonu se jí do začátku nadmíru hodí. Ale jak ji nachytat a usvědčit? Rudolf by o něčem věděl. K tomu však potřebuje spojence, který by Sandru přechytračil. Podaří se? Sklapne past dřív, než bude pozdě?

Zora boduje! Kdo z ní bude paf?

Pryč jsou doby, kdy Zora vypadala jako šedá kancelářská myš. V poslední době jen kvete a neskutečně jí to sekne. Koho a čím oslní? A proč kvůli tomu bude kyselá Adriana? Možná budete překvapení...

Eddie Adrianu miluje, i když jsou tak rozdílní. V jejich případě opravdu platí, že protiklady se přitahují a navzájem skvěle doplňují. Nikdo jim nedával moc šancí, ale oni jsou spolu již druhým rokem.

A zdá se, že jim to skvěle klape. Adriana nikdy necítila, že by její pozici u Eddieho mohla ohrozit jiná, pokud se v to nepočítá soupeření s Markétou, která o Eddieho jako o kluka nikdy zájem neměla. Eddie dlouho vypadal jako lůzr a svým způsobem se taky tak choval.

Jenže teď je všechno jinak. Z Eddieho se stal úspěšný realiťák, v obleku mu to sekne. A začal se měnit i vnitřně. To, proti čemu vždycky bojoval, je najednou součástí jeho života. Navíc mu to, zdá se, ani moc nevadí. S novou prací získal i nové přátele. Vedle svého šéfa Drbohlava také sympatickou Zoru, se kterou si hodně rozumí. Právě Zora už brzy zastíní i Adrianu... Co na to samotná Adriana?

Šokující odhalení! Co si chtěla vzít Klára do hrobu?

Adriana si myslí, že Drbohlav ji už ničím nemůže překvapit. Jenže tomu se to celkem bez problémů opět podaří. Stačí jen otevřít jejich společnou třináctou komnatu, která se jmenuje Klára Pešková. Jaká doopravdy byla? Co všechno se odehrálo v době, kdy Klára otěhotněla?

Adriana nemůže Ladislavu Drbohlavovi přijít na jméno od chvíle, kdy s ní před pár měsíci vyrazil dveře. Tehdy potřebovala pomoci s pátráním po otci, ale Drbohlav ji arogantně vyhodil s tím, že její mámu vůbec neznal.

O pár týdnů později najednou otočil. Přiznal, že s Klárou něco měl. A že zdaleka nebyl jediný. Lhal, nebo řekl jen smutnou pravdu, kvůli které se dlouho trápil i Klářin otec Vlastimil Pešek? Jaká jeho dcera vlastně byla? Vážně jich měla několik najednou, nebo to tehdy bylo přeci jen trochu jinak?

Ladislav Drbohlav chce kvůli Eddiemu i kvůli sobě pročistit vzduch. Teď, když má jistotu, že Adriana není jeho dcera, se už nemusí ničeho obávat. Horší to mezi nimi již vážně být nemůže. Navíc si je jistý, že to, co má na srdci, si Adriana ráda vyslechne. Co jí celou dobu tajil?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz