Ulice 27.11.2015 - 2925. díl

Richard se nechce smířit s tím, že by své narozeniny oslavil bez Roziny, kterou rodiče nechtějí přes noc na chatu pustit. Navrhne jí, že je zkusí přemluvit sám. Podle Roziny je to ale marné. Slíbí Richardovi, že za ním přijede na chatu v sobotu. Richard je za to sice rád, jenže v sobotu už žádná oslava nebude. Rozinu tím docela zklame.

Richard nakonec Rozinu přesvědčí, aby přeci jen zašli za její mamkou. Třeba nakonec změní názor. Veroniku svou přepadovkou ti dva docela zaskočí.

Richard ji ujistí, že se o Rozinu opravdu nemusí bát... Jak u Veroniky pochodí? Jak dopadne Richardovo seznámení s Martinem? Čím rozina zaskočí Richarda? A čím namíchne rodiče? Jak a s kým nakonec Richard své narozeniny oslaví?

Evžen na dně

Vilma Nyklová si cestou do práce všimne bezdomovce spícího před pekařstvím na lavičce. Okamžitě ho probudí a vyžene z Ulice. Tím bezdomovcem je Evžen Šmýd. Později se Šmýd u Peškova domu opět ukáže. Dorazí v okamžiku, kdy si Lumír začne připravovat další várku čerstvého pečiva na rozvoz.

Evžen využije momentu, kdy dodávka zůstane bez dozoru, a vezme si pár koláčků. Než ale stačí zmizet, všimne si ho Nyklová. Ihned zburcuje celou Ulici i Lumíra. Nejraději by zavolala policii, ovšem Lumír ji překvapí svým gestem... Co Lumír udělá? Kdo se stane nechtěným svědkem tohoto incidentu? Kde Evžen nakonec skončí? A jak se k tomu postaví Adriana?

Mára terčem mafiánských praktik

Monika s Márou se domlouvají, že na víkend konečně vyrazí do Lince za Romanou a Michalem. Monika ještě ráno poprosí Máru, zda by s ním mohli s Adamem udělat rozhovor do školy o jeho profesi taxikáře. Jakmile Mára uslyší o Adamovi, nejraději by z toho vycouval, ale Monika ho nakonec přesvědčí.

Později se Mára zastaví v Coolně, aby Tonymu vrátil peníze, jež mu před pár dny půjčil. Přizná, že díky kšeftu od Olinky si docela vydělal, takže nakonec má i na vánoční dárky. Zároveň si uleví na Adamovu adresu. Nežárlí na něj, avšak dvakrát ho taky nemusí. Má totiž dojem, že si z něj Adam stále utahuje... Proč má Monika starost o mámu? Kdo si s Márou začne vyřizovat své účty a jak? Proč bude Tony Máru varovat?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz