Ulice 2.12.2015 - 2928. díl

Miloš jen zírá! Jak chce Eva zažehnat krizi?

Miloš je zvědavý, s čím Eva přijde. Dobré znamení pro něj je, že Eva o všem přemýšlela, že našla východisko z nynější situace. Jaké? A jak na to Miloš zareaguje?

Oběma jde o to samé – zažehnat partnerskou krizi a vrátit se k sobě. Oba si lámou hlavu, jak jejich vztah zlepšit, aby to mezi nimi bylo jako dřív. Miloš už začal dokonce i konat. Ovšem Eva jde ještě mnohem dál, než by čekal. Otevřeně mu poví, jak by si to představovala. Čím začne? A jak na to Miloš zareaguje?

Miloš překvapuje! Co všechno na sebe prozradí?

Manželská krize se dotýká nejen Evy, ale i Miloše, který se v tom pořádně plácá, možná ještě víc než samotná Eva. S čím za Evou přijede? Jak si to představuje dál? Co pro něj Eva znamená?

Evě se po odstěhování z Kašperek docela ulevilo. Konečně nemá pocit, že je pod neustálou kontrolou. Zase může být sama sebou, dokonce si má i s kým popovídat, což na Šumavě nešlo. S Helenou si docela rozumí, může s ní probírat věci, které ji trápí, a snáze si tak utřídit myšlenky i pocity. A jak je na tom Miloš?

I jemu zřejmě chybí spřízněná duše, jíž by se mohl svěřit, přestože by to asi otevřeně nikdy nepřiznal. Jen co přijede do Prahy, zavolá Bedřichovi, a to nejen kvůli azylu. Rozumí si s ním, jemu jedinému může říct, co ho momentálně trápí, jak se cítí. Navíc by i rád věděl, co od Evy čekat. Po tom pruďasovi, který udělal scénu, kamkoliv vešel, a pak se naprosto zrušil, už není ani památky. Miloš je najednou krotký jako beránek. Co ho změnilo?

Evžen lazarem! Co se stalo?

Evžen se na brigádě v supermarketu moc dlouho neohřeje. Navíc svou snahu o polepšení docela odskáče. Jak? A dá se mu vůbec věřit?

Evženovi se do vybalování zboží a doplňování regálů od začátku moc nechtělo. Eddie mu ale nedal na výběr. Evženovi brigádu v supermarketu hned zařídil. Odnese to teď Evžen zdravotně? Z nemocnice odešel před pár týdny na revers, svá zranění neměl ještě úplně doléčená. A teď se mu to zřejmě všechno nasčítá. Nebo že by to bylo trochu jinak, než jak tvrdí?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz