Ulice 8.12.2015 - 2932. díl

Podpásovka pro Terezu! Co od Romana nečeká?

Scéna s Danielou Terezu dost rozhodila, i když z ní vlastně vyšla vítězně. Nepřistoupila na Danielinu hru, poprvé se jí otevřeně vzepřela. Tím ji dost vykolejila, přestože se snažila nedat to na sobě zdát. Jenže Romanova manželka ještě zdaleka neřekla poslední slovo...

Jedno kolo Tereza vyhrála, ovšem už brzy dostane naloženo tak, že se jí podlomí kolena. V pondělí se chtěla Romanovi se vším svěřit, říct mu o konfliktu s Danielou.

Nakonec to neudělala, protože Roman byl jak napěchovaný papiňák těsně před výbuchem. Možná měla, neboť tohle zaváhání se záhy tak trochu obrátí proti ní. Jako by Daniela počítala s tím, že se Tereza Romanovi nepochlubí. Rozehraje další dějství, které se Tereze nebude ani trochu líbit.

Samotný Roman se v tom slušně plácá. Na Tereze mu záleží, miluje ji, hodně pro něj znamená. Jenže ještě víc mu záleží na dětech. A podle toho také vypadají jeho rozhodnutí, jež se nezřídka týkají rovněž Terezy. Jedno z nich padne už co nevidět. A to Terezu zasáhne tak, že bude mít slzy na krajíčku. Co jí Roman udělá?

Jak jde Márově partičce poker face?

Profesionální hráči by jim mohli jejich poker face závidět! I když… Jedna výjimka by se možná našla. Nebo že by to byla taktika? Podívejte se, jak Mára, Tony, Olinka a Adam matou při pokeru své protihráče.

Přesně tohle Mára potřebuje! Odreagovat se při pokeru, na chvíli myslet na něco jiného než na Moničino rozhodnutí darovat mámě svoji ledvinu. Spolu s Olinkou, Tonym a Adamem si hru taky náležitě užije! Jedno mu půjde opravdu skvěle – poker face. A jak si povedou ostatní?

Den do výsledku testů! Jak na tom jsou Monika a Lída?

Nervozita roste každým dnem. Monika a Lída se už brzy dozví výsledky svých testů. Již ve středu se rozhodne o dalším osudu jejich mámy i jich samotných. Rodina je semknutější víc než kdy jindy. Přesto si lžou vzájemně do očí. Proč?

Jitce dává dialýza zabrat. V rámci možností se však snaží fungovat normálně, aby si o ni její blízcí nemuseli dělat starost. Ví, že je to vážné, ale opět se ukazuje, jaká je bojovnice. Rozhodla se, že nebude obětí osudu, že si nebude stěžovat, jak jí je zle. Naopak se zaměstnává každodenními starostmi, provozem salonu i pečením vánočního cukroví, aby nemusela myslet na to, co ji trápí a co ji ještě čeká.

Co Jitku momentálně trápí nejvíc? Kupodivu to, co by jí mohlo pomoct – blížící se transplantace. Kdyby dárkyněmi nebyly její vlastní dcery, byla by za to ráda. Ale jako máma i jako člověk, kterému selhaly obě ledviny a který ví, co všechno mu hrozí, když najednou zůstane jen s jednou, si dobře uvědomuje, jak velké riziko chtějí holky kvůli ní podstoupit. Ostatně i Monice a Lídě začíná pomalu docházet, do čeho jdou...

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz