Ulice 11.12.2015 - 2935. díl

Evžen překvapuje! Koho si pustí k tělu?

Je to až k nevíře, ale zdá se, že Evžen Šmýd nakonec přeci jen zapadl do rodiny Peškových. Po dlouhé době má kolem sebe blízké, kterým na něm záleží. Čím je překvapí tentokrát?

Kolik tváří má Evžen Šmýd? A jaký vlastně doopravdy je? Adriana by si přála, aby v něm našla tátu, který jí celý život chyběl. Zatím ho ale spíš neustále tahá z nějakých malérů. Nejprve ho držela nad vodou, když na tom byl mizerně po bouračce v nemocnici. Ani ona však nestačila na strašáka v podobě exekuce. Šmýd se rozhodl pro útěk a pálení mostů. Jenže to se dá bez prostředků dost těžko.

Evžen dopadl na samotné dno. Stal se z něj bezdomovec, neměl dokonce ani na jídlo. Když se objevil v Ulici, byla z něj troska. Tehdy mu podali pomocnou ruku všichni Peškovi i Eddie. A právě Eddiemu se jeho pomoc docela vymstila. Teď se zdá, že se Evžen opravdu snaží. Nepije, hledá si práci, jeho vztahy s Vlastimilem Peškem, Amálií i Adrianou jsou čím dál lepší. Kterého z nich si pustí k tělu nejvíce? Možná budete překvapení...

Drsná lekce! Jak si Rozina odskáče svou narozeninovou oslavu?

Narozeninový mejdan se Rozině pořádně vymstí. Jeho následky budou opravdu kruté, a to na všech frontách. Co pro ni bude nejhorší?

Rozina si narozeninovou oslavu s Richardem, Viki, Lucií, Dominikem a Frantou opravdu užila. Dárky, které od nich dostala, ji potěšily i překvapily. Do Richarda je po čtvrtku ještě více zamilovaná, protože ten se blýskl nejen nádhernou kyticí z šestnácti žlutých růži, ale i dárkem, který jí prostě vyrazil dech.

V tu chvíli byla neskutečně šťastná. Jak se oslava rozjížděla, začínalo být i veselo, možná až příliš. A pak to přišlo. Pokušení, kterému prostě neodolala. Chtěla být jako ostatní, ukázat, že se nebojí, že už není malá hodná holka. Své sehrála i zvědavost. Výsledek? Rozina to přehnala a ani trochu jí to nesedlo.

Maléřovi zažili kvůli Rozině bezesnou noc. Báli se, aby si něco neudělala nebo aby nezkolabovala. Netušili, co s ní je, ale jedno jim bylo jasné okamžitě. Jsou v tom nějaké drogy. Jinak by neměla takové halucinace. A jak na tom bude Rozina v pátek? Hodně mizerně. Takhle zle jí snad ještě nikdy před tím nebylo. Ovšem to nebude všechno. Čeká ji totiž další drsná lekce...

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz