Ulice 22.12.2015 - 2942. díl

Olda a Jitka: Místo Vánoc operace!?

Na tyhle Vánoce Farští hned tak nezapomenou! Olda se chystá udělat něco, čím všem vyrazí dech – darovat Jitce svou ledvinu. Kdy by mělo k transplantací dojít? Budete koukat!

Minulý týden šel Olda na testy, aby zjistil, zda může Jitce darovat svou ledvinu. V úterý, jen dva dny před Štědrým večerem, se dozví výsledky. Je vhodným dárcem životně důležitého orgánu pro svou ženu, na které mu stále záleží, přestože už pomalu dva roky žijí odděleně? Jen co se Olda dozví ortel od lékaře, okamžitě se vypraví za Jitkou s velkou novinou. Jenže to má jeden malý háček.

Co všechno by Olda pro Jitku neudělal? Má ji stále rád, nechce, aby trpěla, je jí oporou, když je na dně, může se na něj spolehnout. Tentokrát to je ale přeci jen trochu jiné. Chystá se pro ni udělat daleko víc, než by kdokoliv čekal. Chce jí dát ten největší dar, jaký jí momentálně může věnovat. Co na to Jitka? A jak se k tomu postaví zbytek rodiny?

Vánoce u Digi už v úterý! Co bude tím největším dárkem?

Co by udělalo Tonymu radost před blížícími se vánočními svátky? Digi na to kápne už v úterý večer, kdy pro něj přichystá jedno velké překvapení – Štědrý večer o dva dny dříve. Jak se jí to povede?

Digi si moc dobře všímá, jak blížící se vánoční svátky doléhají na osamělého Tonyho. Když slyšela, jak si v pondělí povídal s holkami o Paříži, bodlo ji to u srdce. Tuší, jak se Tony asi teď cítí. Přestože si hraje na tvrďáka, není balvan, kterému by bylo všechno jedno a svátky bez mrknutí oka v pohodě ustál sám v Coolně a na ubytovně. Také on by je rád strávil s těmi, na kterých mu záleží. Jenže o tom si může nechat leda tak zdát. Nebo že by se přeci jen začala plnit tajná přání?

Digi se totiž rozhodne, že pro Tonyho připraví malé překvapení, aby si i on užil Vánoce se vším všudy. V dětském domově si opět uvědomila, že jsou vlastně stále jedna rodina a že Tony moc přátel a blízkých nemá. A tak udělá něco, co samotného Tonyho pořádně zaskočí. Připraví pro něj Vánoce se vším všudy už v úterý večer. Jaké budou? A co bude tím největším dárkem? Možná budete překvapení...

Co všechno udělá Richard pro Rozinu?

Rozina o další dohadování s rodiči nestojí, a tak se podle toho i zařídí. Jenže Richard je jiná nátura. Nehodlá se smířit s tím, že by se s Rozinou neviděl. Co všechno kvůli podstoupí?

Před necelými dvěma týdny vyhodila naštvaná Veronika Richarda z bytu. Ten se ale nedá. O Rozinu natolik stojí, že se k Maléřovým opět vypraví. Přitom nemá nejmenší tušení, co ho u nich po Rozinině narozeninovém průšvihu čeká. Jak ho Maléřovi přijmou? A jak samotná Rozina, která s ním vůbec nepočítá?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz