Ulice 24.12.2015 - 2944. díl

Liškovi se chystají na Štědrý večer. Bedřich donese stromeček a začne ho zdobit, Anča dělá večeři, Franta balí dárky. Ema pomáhá spíš Evě s malým Mildou. Když Milošek usne, také Eva se snaží zapojit do příprav slavnostního večera. S Bedřichem strojí světýlky vánoční stromek, Anče vypomůže s večeří.

Na Evě je vidět, jak se na Štědrý večer těší. Jenže vzápětí ji zaskočí svým telefonátem Miloš. Zavolá jí totiž, že přijel do Prahy s dárkem pro malého. Rád by je viděl, a tak se chce domluvit, kde se sejdou. Eva už ale malého do zimy brát nechce. Navrhne proto Milošovi, aby za ní přišel k Liškovým... Seber Miloš odvahu a zajde za Evou? Jak ho ovlivní nečekané setkání s Evženem? Jaké budou mít nakonec Eva a Miloš Vánoce? A jaké Liškovi?

Štědrý den Farských

Jen co se Mára probudí, popřeje Monice krásný Štědrý den. Ta od rána myslí na rodiče, kteří jsou v nemocnici každý v jiném pokoji a zotavují se po včerejší operaci. Monika se s Márou domluví, že za nimi společně zajdou. Zároveň přizná, jak ji mrzí, že jsou stále rozhádané s Lídou. Po včerejším setkání má pocit, že Lída o společnou štědrovečerní večeři ani nestojí.

Monika ji připraví aspoň pro sebe a Máru. Udělá salát přesně podle mámina receptu a k tomu smaženého kapra, jak je na Štědrý den zvyklá. Ochutnat zanese i Tonymu do Coolny. Toho tím hodně překvapí. Tohle od své šéfové opravdu nečeká... Jaký dárek dostal Tony od Digi? Co bude tím největším dárkem pro Moniku? Co dojme Jitku? Jaké budou Vánoce Farských?

Evženova štědrodenní zkouška

Evžen ráno pomůže Vlastimilu Peškovi s úklidem chodníku u domu, jak mu slíbil. Pak se zajde k Peškovi domů trochu ohřát. Vlastimil toho využije a Evženovi dá peníze, které dostal za Koubův dres. Toho to pořádně zaskočí. Pešek ho ujistí, že ho prodal opravdu nechtěl. A povypráví mu, jak se to všechno seběhlo.

Samotný je z toho stále přepadlý. Evžena to dost zasáhne. Tohle vážně nečekal. Nešťastný Pešek mu navrhne, že dres zase odkoupí zpátky. Jenže než se naděje, Evžen i s penězi zmizí... Kam Evžen půjde? Co s tolika penězi udělá? O jaký Štědrý večer se postará Adrianě a jejím blízkým?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz