Ulice 14.1.2016 - 2949. díl

Zdrcující novina Richard Weber je mrtvý. Jak Rozina, Tereza, Viki, Frodo, Franta a další zareagují?

Normální den, normální školní hodina, normální písemka. Tentokrát se však přihodí něco, co všemi hodně otřese, něco, čemu nebudou chtít v první chvíli ani uvěřit. Stačí jedna esemeska, aby se čas na chvíli zastavil, aby se všechno změnilo. Jaká?

Podpásovka pro Mastného! Co ani ve snu nečeká?

Radek Mastný si je jistý, že bez něj se Tonda Hložánek na radnici neobejde. Už si i plánuje velký návrat a těší se, jak si Tondu vychutná. Jenže tentokrát se mu jeho intriky trochu zvrtnou... Co se stane?

Radek Mastný čeká, kdy za ním přijde zoufalý starosta Tonda Hložánek s prosíkem, aby se vrátil na radnici. Sám tam nic nezmůže, to už teď začíná být více než zřejmé. Však si Mastný hodlá svůj triumf taky náležitě vychutnat a po Tondovi se jaksepatří povozit. Ovšem Tonda Hložánek ho zase jednou nehezky překvapí. Co mu vyvede?

Tony bojuje o Digi! Kam až zajde?

Digi pro Tonyho hodně znamená. Kdyby mohl, vrátil by čas, kdy ještě byli manželé. Spoustu věcí by asi udělal jinak, jen aby o ni nepřišel. Získá ji zpět?

Mezi Tonym a Digi je stále velmi silné pouto. Znají se od dětství, vyrůstali spolu v dětském domově, jako hodně mladí se i vzali. Mají toho spoustu za sebou – dobrého i zlého. Spojenectví v dětském domově, kdy se na sebe mohli ve všem spolehnout, první lásku, první sňatek, ale i život na hraně, Tonyho vězení, vydírání, podrazy... Ti dva si k sobě po letech zase našli cestu. Tony se snaží být Digi oporou a zároveň čeká na svoji příležitost. Ví, že až se Digi oklepe z Markovy smrti, začne si někoho hledat. A on nechce právě tento okamžik propásnout.

Tony si hodně oblíbil Páťu a Julii, dcery Digi a Marka. Baví ho to s nimi, pokaždé se s nimi aspoň na chvíli vrátí do bezstarostných let svého dětství. Zároveň se díky nim dostává do blízkosti Digi, na kterou si už nějaký ten pátek myslí. A svým způsobem si ji i začíná hlídat. Přece by pro něj nedělala Štědrý večer o dva dny dříve, kdyby pro ni nic neznamenal, ne? Jak to tedy s nimi je?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz