Ulice 20.1.2016 - 2953. díl

Monika ráno líčí Márovi své včerejší setkání s jeho matkou. Je jí jasné, že ať se stane cokoliv, Věrka to vždy svede na ni. Monice už navíc začíná být i jedno, co si o ní Věrka myslí a za jak dlouho vychladne. Mára raději stočí řeč jinam. Začne se zajímat o slevové poukazy, jež Monika vymyslela. Tu napadne, že by do akce mohli zapojit také Márovo taxi, což Mára přivítá.

V Coolně si Mára postěžuje Tonymu, jaké dusno teď mají doma kvůli jeho rodičům. Podle Tonyho z Moniky a Věrky kámošky nikdy nebudou, spíš naopak. Mára to ví, ovšem na náladě mu to moc nepřidá. Věrka se později nečekaně objeví v Coolně s krásnou a milou Hedvikou. Mára ji okamžitě pozná, přestože se spoustu let neviděli. Hedvika hned zavzpomíná na časy dávno minulé a přidá k dobru i jednu společnou historku z dětství... Co má Věrka za lubem? Jak si budou Mára a Hedvika po letech rozumět? Co všechno se Mára od Hedviky dozví? A co Márovi nebude moc po chuti po návratu domů?

Mára se s matkou rozhodně nenudí. V poslední době není dne, kdy by ji nemusel řešit. Ovšem tentokrát to Věrka už docela přežene. Márovi se postará o slušný trapas s Hedvikou, kamarádkou ze školky. Jaký?

Mára se už brzy hodně zapotí. Nemá rád, když ho někdo staví před hotovou věc. Ovšem právě v tom je jeho matka opravdovou přebornicí. Však se taky Márovi postará o pořádné překvapení. A navíc ho v nastalé situaci nechá i pořádně vykoupat. Mára bude muset zapojit veškerý svůj šarm, aby ožehavé chvilky jakž takž ustál.

Dusno mezi Adrianou a Eddiem

Amálie zazvoní brzy ráno na Evžena, aby s ním dořešila včerejší večer, kdy ho nechtěně přistihla naprosto namol. Evžen se hned začne kát, jak to zvoral, ovšem na Amálii tyhle řeči neplatí. Slíbí, že Vlastovi ani Adrianě nic neřekne, protože jim nechce ublížit. Požaduje však, aby Evžen vyhledal odbornou pomoc. Ten oponuje, že to není třeba, ale Amálie s ním na toto téma odmítne diskutovat. Je na něj docela ostrá.

Varuje ho, že pokud ho ještě jednou přistihne opilého, už si to pro sebe nenechá. Adriana by si večer ráda někam vyrazila s Eddiem a trochu si ho užila, jenže ten na to teď nemá ani pomyšlení. Celý nervózní čeká na důležitý pracovní hovor, jenž nemůže propásnout... Jak Eddiemu dopadne kšeft s developerem? Proč se s Adrianou pohádají? Co zarazí Matěje při setkání s Eddiem? Co Evžen prozradí Adrianě ze své minulosti? A jak dopadne Evženovo další setkání s Amálií?

Mezi Adrianou a Eddiem bude už brzy pořádné dusno. Přitom ani jeden z nich o hádky či tichou domácnost nestojí. Jenže bude stačit málo, a jejich vztah se otřese v základech...

Co se to děje s Adrianou a Eddiem? Hádky u nich začínají být na denním pořádku, i když by se bez nich oba dva rádi obešli. Oba se opravdu snaží, ale emoce na uzdě stejně neudrží. Co nevidět se zase jednou pořádně poštěkají. Stačí jen nakousnout ožehavé téma, a hned by se u nich dala atmosféra krájet, jak během chvilky zhoustne. Oba toho mají pracovně až nad hlavu, takže společných chvilek moc není. A když už si nějakou pro sebe konečně urvou, zdaleka nedopadne podle jejich představ. Proč?

Adriana a Eddie se začínají míjet čím dál víc, přestože se mají rádi. Dostali se do začarovaného kruhu pracovních povinností, ze kterého nedokážou vystoupit. A možná je za tím ještě i něco jiného. Podle Matěje, jenž Eddieho vyzpovídá, je to naprosto jasné... Na co by si měla dát Adriana pozor? A co jí doporučí Evžen Šmýd, který zase jednou překvapí?

Tonda v presu

Rudolf se rozčiluje u internetových stránek, které mu udělal Jirka. Podle něj je jejich aktualizace naprosto jednoduchá, ovšem Rudolf s tím docela zápasí. Navíc potřebuje, aby ho Simona vyfotila. Tu to potěší, zato Rudolf dost trpí, protože se fotí hodně nerad. Nové kšefty však potřebuje, a tak to musí skousnout. Simoně se svěří, že nemá pomalu ani na nájem... Proč se Rudolf obává setkání s Tondou? Proč se ti dva pohádají? A co potěší Simonu?

Varuje ho, že pokud ho ještě jednou přistihne opilého, už si to pro sebe nenechá. Adriana by si večer ráda někam vyrazila s Eddiem a trochu si ho užila, jenže ten na to teď nemá ani pomyšlení. Celý nervózní čeká na důležitý pracovní hovor, jenž nemůže propásnout... Jak Eddiemu dopadne kšeft s developerem? Proč se s Adrianou pohádají? Co zarazí Matěje při setkání s Eddiem? Co Evžen prozradí Adrianě ze své minulosti? A jak dopadne Evženovo další setkání s Amálií?

Tonda Hložánek je prostě neuvěřitelný. Ze všeho se dokáže vymluvit, všechno umí odůvodnit a podat tak, aby z toho vytěžil maximum. Povede se mu ti i tentokrát?

Jakmile Tondovi Hložánkovi o něco jde, je neskutečně vynalézavý v prostředcích, jak toho dosáhnout. I to, co vypadá jako předem ztracené, dovede vyložit tak, že protistrana nezřídka změní názor. Docílí toho i v případě Rudolfa? Ten bude jen žasnout, jaké téma Tonda nadhodí a jak šikovně to s ním bude koulet. Jak chce dosáhnout šťastného manželství?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz