Ulice 21.1.2016 - 2954. díl

Květa zajde ráno za Rudolfem, což se moc nelíbí Simoně. Nejraději by s paní podnikatelkou vyrazila dveře, ale Květa se nedá. Přišla totiž Rudolfa požádat o pomoc. A navíc to i docela hoří. Potřebuje opravit drobnou závadu v penzionu, než se přijedou ubytovat její zahraniční hosté.

Rudolf vyjde Květě vstříc, ovšem Simona by byla mnohem raději, kdyby v tomto případě tak ochotný nebyl. Chvíli poté, co Rudolf opravu dokončí, dorazí do penzionu japonská delegace. Mastný se jí okamžitě ujme a začne hosty ubytovávat. To se však neobejde bez pořádného trapasu. A nebude jediný... Co Mastný udělá? Proč začne Simona žárlit na Květu? Jak dopadne výprava Hložánků za profesionálkami? A co dnes nerozdýchá Jirka?

Rudolf o tom nechce ani slyšet, ovšem Tonda se nevzdává. Je si jistý, že právě tohle by mu nyní hodně prospělo. A nejen jemu. O čem je řeč? O návštěvě jeho oblíbeného podniku s výmluvným názvem.

Tonda Hložánek umí být neuvěřitelně vynalézavý, pokud mu o něco doopravdy jde. „Ne,“ pro něj není odpověď, ani když se jedná o bratra a tak ožehavé téma, jako je návštěva Srdíček, kde nabízejí velmi specifické služby. Jakmile Tonda ucítí příležitost, okamžitě zkusí bráchu znovu přemluvit. Tentokrát už ale bude přece jen o něco prozíravější a pro jistotu se nepochlubí tím, co má za lubem. O to větší to bude pro Rudolfa překvapení.

Jak tahle výprava, které se zúčastní i jeden z členů japonské delegace dopadne? Tonda udělá jednu velkou chybu. Pochlubí se totiž někomu, před kým by si měl dávat obrovský pozor na pusu...

Hedvika balí Máru

Monika a Adam se od rána učí na zítřejší zkoušku z psychologie. Mára nemá po probuzení nejlepší náladu, což si Adam okamžitě vztáhne na sebe. Podle Moniky je ale příčina Márovy nevrlosti jinde. Adamovi vysvětlí, že se včera Márovi nevydařil večer podle jeho představ, protože ona byla už hodně utahaná. Zároveň se mu svěří, že s Márou se už delší dobu tak trochu míjejí. Později se Monika s Adamem přemístí do Coolny, kde má Monika službu za barem. Pro slevové kupony si tam zajde i Olda, a tak se stane nechtěným svědkem Moničina nečekaného seznámení s Hedvikou... Co všechno se Monika od Hedviky dozví? Má Hedvika u Máry šanci? A jakou zprávou Máru zaskočí máma?

Monika teď na Máru nemá čas, zato Hedvika se o něj zajímá až příliš. Zatímco Monika bude v Coolně s Adamem, Hedvika zajde za Márou k němu domů. Proč? A jak tohle jejich shledání dopadne?

Tonymu to bylo jasné hned, ale Mára tomu nechtěl věřit. Jeho matka si prostě vyrazila se svou známou, s níž on shodou okolností chodil do školky, na dámskou jízdu do Prahy a zašly i do Coolny. Nic víc za tím podle něj není. S milou Hedvikou si trochu popovídal o životě, tím to pro něj skončilo. Ovšem pro Hedviku a jeho matku to tímto shledáním po letech naopak začalo.

Hedvika hned následujícího dne Máru zase vyhledá, samozřejmě na Věrčin popud. Nejprve ho bude shánět v Coolně, pak se za ním zastaví i u něj doma. A teď už i Márovi dojde, že to nebude jen tak. Má u něj Hedvika šanci? Sama Monika přiznává, že to teď mezi ní a Márou není to pravé ořechové. Že by právě tohle byla příležitost pro krásnou Hedviku?

S tímhle Věrka nepočítala! Hedvika opět zajde do Coolny za Márou, jenže za barem bude místo něj Monika. A Hedvika bohužel neodhadne situaci... Co se stane?

Monika a Hedvika o sobě sice vědí, ale ani jedna z nich netuší, jak vypadá ta druhá. Proto se Hedvice podaří docela slušný trapas v Coolně právě s Monikou, které se zeptá na Máru. Navíc propálí něco, co si měla nechat raději jen pro sebe. Jak na to Monika zareaguje? Tohle setkání bude Monika ještě hodně dlouho vydýchávat! Co všechno se od Hedviky dozví?

Romantika se Skyler

Tohle se hned tak nevidí. Franta se po škole vrhne na úklid svého dětského pokoje, protože čeká vzácnou návštěvu – Skyler. Kvůli ní by se prostě rozkrájel, což Anča vtipně okomentuje. Naštěstí pro Frantu přijde za Ančou Helena Halamová, takže další debaty na téma binec v pokoji a Skyler se už nekonají. Helena tentokrát nezajde jen tak. Požádá Anču o pomoc s vážením sypaných čajů, jež bude nabízet na festivalu zaměřeném na esoteriku... Čím Skyler všechny překvapí? Jaké trapasy se jí stanou s Liškovými? A proč vlastně do Prahy přijede?

Franta se konečně dočkal! Zase je se svou Skyler, jež přijela po delší době do Prahy na návštěvu. Jaké je opětovné shledání zamilované dvojice?

Zpočátku jejich vztahu na dálku nikdo moc nevěřil, ale Franta a Skyler všem dokázali, že to spolu myslí vážně. Přestože je od sebe dělí stovky kilometrů, jsou do sebe zamilovanější čím dál víc. Když jsou spolu, dokážou si užít a vychutnat každou chvilku. Franta se okamžitě promění v romantika, kterého by Skyler mohla každá druhý holka závidět...

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz