Ulice 22.1.2016 - 2955. díl

Rudolf si vyřizuje účty s podrazákem Mastným

Jen co se Radek Mastný objeví v hospodě, Rudolf pěkně nahlas řekne, co si o něm myslí. A nezůstane jen u toho. Co se mezi Rudolfem a Mastným v pátek odehraje?

Rudolf je na Radka Mastného pořádně naštvaný. Nebýt jeho, Simona a Jirka by se o Tondově výpravě do nevěstince vůbec nedozvěděli. On by si to s bráchou vyřídil sám, bez publika. A doma by měl klid. O podobné scény jako ve čtvrtek totiž rozhodně nestojí. Však taky Mastnému při nejbližší příležitosti poví, co si o něm myslí. Jak Mastný zareaguje?

Jak je na tom Rozina těsně před Richardovým pohřbem?

Před týdnem Rozinu zasáhla zpráva o Richardově tragickém skonu. V pátek se s ním spolu s ostatními naposledy rozloučí. Už se s Richardovou smrtí jakž takž vyrovnala?

Minulý týden si Rozina opět sáhla na dno. Přitom na začátku týdne tomu nic nenasvědčovalo. Spolu s ostatními se těšila na Richardův maturitní ples, i když si začínala uvědomovat, že Richard od jejich vztahu očekává daleko víc než ona. To byl taky důvod jejich hádky na plese a pak na afterparty, kterou si Rozina stále vyčítá. Než si stačili vše v klidu vyříkat, Richard tragicky zemřel. Jak je na tom Rozina týden po Richardově úmrtí?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz