Ulice 25.1.2016 - 2956. díl

Tereza ráno narychlo předělává přípravu na hodinu, aby nemusela v Mikiho třídě mluvit o smrti mladého člověka. Podle Davida je to zbytečné, ale Tereza se nyní na takové téma necítí. Davidovi se svěří, že právě se studenty z Mikiho třídy se naposledy viděla na Richardově pohřbu. Proto se jí zrovna do tohoto tématu nechce.

Davidovi vzápětí zavolá jeho známá, aby mu nabídla k pronájmu byt, ze kterého se s partnerem stěhují. David to ihned odmítne, protože pro něj samotného je moc velký. Terezu to však zaujme.

Davida požádá o fotky, aby si o bytu udělala představu. Později si Kalina pozve do kabinetu Mikiho, aby mu promluvil do duše. Je dlouhodobě nespokojen s jeho přístupem ke škole. Jak je Kalinovým zvykem, Mikiho docela griluje... Co mu k tomu Miki poví? Proč se Tereza chytne s Kalinou? Jak je na tom Daniela? Jak vážné to s ní je? A čím Roman zasáhne Terezu?

Rozina: Jak žít dál?

Veronika si ráno všimne, že Rozina stále nenosí řetízek s křížkem. Opatrně se jí zeptá na důvod, jenže Rozina to s ní rozebírat nechce. Jen pokrčí rameny, což Veroniku moc neuklidní vzhledem k tomu, čím si nyní Rozina prochází. Do školy přijde poprvé od Richardovy smrti zničená Lucka. Jen co ji Viki zahlédne, okamžitě jde za ní, aby jí vyjádřila svou podporu. Pro Rozinu to je hodně těžké. Doslova zkamení na místě.

Lucka za ní přijde a vrací jí knížku, kterou nedávno půjčila Richardovi. Objevila ji v Richardových věcech, když je s mamkou třídily. Lucce to nedá a Roziny se znovu zeptá, co se mezi ní a Richardem stalo, proč se na plese pohádali.... Poví Rozina Lucce pravdu? Kdo je nyní Rozině největší oporou? Čím děda Josef šokuje dceru Veroniku i Martina? Proč se Veronika obrátí s prosbou o pomoc na faráře Rybu?

Skyler vs. Halamová

Bedřich probírá s Halamovou středeční montování prodejních stánků a párty stanů na festivalu. Halamová zatím neví, jak to bude s odměnou, i když by Bedřichovi ráda za jeho práci zaplatila. Bedřich to nijak zvlášť neřeší. Halamové řekne, že to dělá hlavně kvůli Anče.

Halamová by se jim za jejich vstřícnost ráda odvděčila, a tak mu nabídne vyšetření zdarma v rámci semináře známého fyzioterapeuta, na který dala Anče minulý týden lístky. Bedřich ji však zaskočí zprávou, že na seminář nejde kvůli důležité schůzce s kapelou... Proč se Bedřich s Ančou zase chytnou kvůli Heleně? Co Bedřichovi vadí za všeho nejvíc? Jak dopadne setkání Skyler a Halamové? Proč bude u Liškových večer dusno?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz