Ulice 28.1.2016 - 2959. díl

U Liškových je ráno takové dusno, že to neunikne ani Frantovi. Mezi Ančou a Bedřichem přetrvává napětí ze včerejška, i když se Bedřich snaží o usmíření. Ančino trucování mu na náladě moc nepřidá. Ke všemu neví, oč jí vlastně jde.

Později se u Liškových zastaví Helena se smlouvou pro Bedřicha. Ten už však doma není. Helena prozradí Anče, že festival byl úspěšný. Vydělali víc, než čekali, proto může Bedřichovi zaplatit za jeho práci dva tisíce. Ráda by dala finanční odměnu také Anče za její pomoc, aby si Bedřich nemyslel, že ji zneužívá. Anča peníze odmítá, ovšem Helena s ní o tom nechce diskutovat. Včerejší debata Heleny s Jindrou hodně oslovila Ondřeje. Na obědě se Bedřicha na Halamovou zeptá... Proč Ondru Halamová tak zaujala? Čím Helena zaskočí Bedřicha? Jakými novinkami se pochlubí Miloš? Jak na ně zareaguje Bedřich? A jak Anča?

Miloš je samé překvapení. Nečekaně se objeví u Liškových se zprávami, které Bedřichovi téměř vyrazí dech. Co je u Miloše nového? A proč vlastně za Bedřichem přijde?

Manželství Evy a Miloše se koncem roku otřásalo v základech. Eva utekla i se synem ze Šumavy a našla si bydlení v Praze, Miloš se ji snažil všemi prostředky přimět k návratu. Pokaždé, když se ukázal v Praze, neobešlo se to bez incidentu a pořádného povyku. Teď se zničehonic opět objeví. A má velké noviny! Jak to spolu mají Miloš a Eva nyní, měsíc po Vánocích?

Digi v šoku! Co to po ní Jarda chce?

Páťu probudí v noci zlý sen. Jde za mámou, aby se ujistila, že ji nikomu neprodá. Rozespalá Digi ji ukonejší a pak ji chce opět uložit do její postele v dětském pokojíčku. Páťa ji však přemluví, aby ji nechala u sebe. Tahle příhoda nezůstane bez následků. Nevyspalá Digi je přes den vyšťavená jak vymačkaný citron. Tony se hodně podiví, že právě ráznou Páťu tolik rozhodil sen. Čekal by to spíš u citlivější Julči.

Debatu o holkách utne Jarda, jenž by se potřeboval s Digi sejít. Digi by ho nejraději pozvala do Coolny, ale kvůli Tonymu se s ním dohodne na setkání u Henryho... Co si o tom myslí Monika? Proč se Jarda potřebuje s Digi vidět? A proč bude na Tonyho opět nasazovat Věrka? Co jí holky vyvedou tentokrát?

Tohle Digi nečeká ani v nejmenším! Jardu má za kamaráda, jakékoliv spekulace o jeho postranních úmyslech rezolutně odmítá. Ale co když má Tony tentokrát pravdu? Podívejte se, čím Jarda Digi vykolejí. O co mu jde?

Tonymu je Jarda od první chvíle trnem v oku. Žárlí na něj, Digi před ním několikrát varoval. Tenhle týpek jí určitě nepomáhá jen tak. Podle Tonyho chce Jarda dostat Digi do postele. Nadstandardní přátelství Jardy a Digi neuniklo ani Monice. I ji napadne, že z Jardovy strany se může jednat o mnohem víc. Mají ti dva pravdu? Digi se Jardy vehementně zastává, ovšem samotný Jarda ji už co nevidět pořádně zaskočí...

Poprask na radnici

Lumír se pustí do přípravy příkrmu pro Alexe. Překvapenou Světlanu ujistí, že to včera myslel vážně. O Alexovy příkrmy se postará sám. Zároveň jí prozradí, proč za ním byl včera večer Tonda. Podle Lumíra je sexuální obtěžování jen nafouknutou bublinou, i když jak zná Tondu, úplně nevinně v tom zřejmě nebude... Jak to vypadá s podpisem koaliční smlouvy? Vrátí se Lumír na radnici jako místostarosta? Co všechno se dnes na radnici odehraje? A čím bude Lumíra šokovat jeho matka?

Lumír je rád za každou chvilku s Alexem. Kvůli němu by se rozkrájel a zároveň by mu snesl modré z nebe, jen aby měl Lexík to nejlepší. A jak se na jeho snahu tváří samotný Alex?

Kdyby uměl Lexík mluvit, asi by byli všichni překvapení, jak by některé okamžiky svého života okomentoval. A ještě více by je zřejmě udivilo, co si někdy myslí o svých rodičích a babičce. Ti mu občas musí připadat asi jako nám mimozemšťané. Ostatně jeho pohled je čas od času hodně výmluvný. A jak si s taťkou Lumírem užije tentokrát?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz