Ulice 29.1.2016 - 2960. díl

Skleslý Miki se zastaví za babičkou a Vlastimilem Peškem. Oba se ho snaží povzbudit, ovšem na Mikiho splín jsou krátcí. A nejen na splín. Miki jim otevřeně přizná, co se to s ním děje. Jejich debatu přeruší příchod rozesmáté Adriany, díky které se nálada u Peškových hned změní.

Adriana začne probírat s Mikim počítače, čímž ho přivede na jiné myšlenky. Z Mikiho se okamžitě stane profesionál, jenž moc dobře ví, o čem mluví.

Adrianě nabídne, že se u ní v pondělí zastaví, aby jí trochu vylepšil notebook, který dostala od Evžena k Vánocům. Amálie by se taky ráda něco dozvěděla, ovšem její téma bude docela ožehavé... Co se děje s Mikim? Co se od něj dozví Vlastimil Pešek s Amálií? Jak je na tom Evžen? A jak to spolu nyní mají Adriana a Eddie?

Starostův konec

Vilmu Nyklovou hodně zajímá, jak to teď bude dál na radnici. Světlana jí vysvětlí, že je čekají nové volby do zastupitelstva, ale Lumír to zatím tak horké nevidí. Dokud nejsou včerejší zprávy od Mastného potvrzené, stále je šance, že vše zůstane při starém. Později mu však předseda jeho strany potvrdí, že Hložánek na radnici skončil a že se budou vypisovat nové volby.

Světlana se Lumíra hned zeptá, co na to starosta. O něm však Lumír žádné zprávy nemá. Světlaně jen prozradí, jak Tondu včera vzalo, že mu kudlu do zad vrazili vlastní lidi... Kdo bude lídrem na kandidátce Lumírovy strany? Jak je na tom Tonda Hložánek? Proč si o něj budou dělat Denisa i Lumír starost?

Nečekané komplikace u Digi

Jitka přemluví Digi, aby narychlo vzala stálou klientku, která potřebuje udělat účes na ples. Digi kvůli tomu přeorganizuje celý svůj den. O pomoc požádá Tonyho, jenž jí slíbí, že vyzvedne holky u školy. Digi se jich po práci ujme a večer je zase pohlídá Tony.

Ten se podiví, proč to Digi tak komplikuje. Nabídne jí, že s holkami bude celou dobu, ale to Digi nechce. Ráda by si je užila, navíc mají už společně i něco naplánovaného... Co Digi nechce oželet? Kdo jí nečekaně zkomplikuje den? A jakého překvapení se večer dočká Tony?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz