Ulice 2.2.2016 - 2962. díl

Simona a Rudolf řeší hned po ránu dnešní společnou večeři Hložánků, kterou včera Mirka domluvila. Vzhledem k okolnostem by z ní oba dva nejraději nějak vybruslili, i když tuší, že tím hodně zklamanou hlavně Mirku.

Rudolf slíbí Simoně, že se pokusí Tondu přesvědčit, aby rodinnou sešlost zrušil. Jenže Tonda má teď úplně jiné starosti. Jeho zajímají v první řadě volby. Bráchu chce všemi prostředky přesvědčit, aby se stal lídrem kandidátky jeho strany. I za cenu dalších podrazů... Co a komu Tonda Hložánek vyvede? Jak dopadne Mirčina večeře? Čím bude Mastný vyhrožovat Tondovi?

Eddie a Zora?

Eddie a Adriana stráví noc na zemi ve spacáku. Oba jsou pořádně namíchnutí na Evžena, jenž se jim na ránem postará o docela drsný budíček. Eddie už na Evžena nemá nervy a ostře se do něj pustí. Ten začne hrát na Adriany city, ovšem tentokrát marně. Adriana s ním vyrazí dveře... Vyletí Evžen i z garsonky? Proč Eddie opět skončí u Zory doma? Bude Adrianě zase nevěrný?

Pro Adrianu i Eddieho bylo pondělí svým způsobem hororové. Evžen připravil Adrianu o všechny iluze a šetřit ji nehodlá ani následujícího dne. Jaké bude její probuzení?

Pro Adrianu je to jako zlý sen. Jenže z toho se člověk probudí, oklepe se a může ho hodit za hlavu. Adrianu a Eddieho ale tahle noční můra pronásleduje i po probuzení. Evžen se jim postará o dost drsné procitnutí, což je bohužel jen začátek dalšího výživného dne...

Dopis od Hedviky

Idylické ráno u Moniky a Máry skončí ve chvíli, kdy Monika předá Márovi dopis, jenž mu dnes přijde. Jen co ho Mára otevře a zjistí, od koho je, okamžitě se zvedne od snídaně s tím, že už musí jít. Překvapené Monice přizná, že dopis je od Hedviky. Ovšem důvod, proč mu píše, si vymyslí tak neobvyklý, že Monika okamžitě začne tušit, že tady něco nehraje... Co stojí v dopise? Proč to Monice začne vrtat hlavou? A s kým stráví Mára dnešní večer?

Dopis od Hedviky adresovaný Márovi pořádně zamává s Monikou. Aby taky ne, když se Mára hned začne chovat divně. Má k tomu důvod?

Moniku a Máru každý považuje za ideální pár. V minulosti si prošli ledasčím, ale všechny těžké zkoušky jejich vztahu do finále prospěly. Ti dva zjistili, co v sobě mají, jsou rádi, že mohou mít spolu. Nebo že by to bylo trochu jinak, než jak to navenek vypadá? Digi bude jen koukat, až se Monika rozpovídá...

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz