Ulice 3.2.2016 - 2963. díl

Simona původně považovala Rudolfovu kandidaturu na starostu za docela šílený nápad. Ovšem čím dále o tom přemýšlí, tím více se jí představa Rudolfa v čele radnice líbí. Rudolf o tom však stále nechce ani slyšet. Nedělá si iluze, že by ho Tonda starostovat nechal, i kdyby nakrásně volby vyhrál.

Samotný Tonda se hned dopoledne za Rudolfem zase vypraví, aby ho přemluvil ke spolupráci. Bude se snažit natolik, že se bráchové docela drsně chytnou. A aby toho nebylo málo, do jejich hádky vlítne rozlícená Mirka, jež si manžela podá kvůli anonymu... Proč přijede kvůli Hložánkům do Ulice záchranka? A jak na tom bude pacient?

Takhle vyhrocené to mezi Hložánky snad ještě nebylo, a to už toho mají za sebou opravdu hodně. Pustí se do sebe tak, že budou drnčet i okenní tabulky. A co už bude opravdu moc?

Ve výbušném Rudolfovi to už zase vře jako v sopce před výbuchem. A Tonda Hložánek na tom není o moc lépe. Dostává se do čím dál vyšších otáček. Ani jeden z nich si už nedává pozor na pusu, a podle toho jejich vyhrocený spor i vypadá. Co všechno si řeknou do očí?

Hedvičino rande ve třech

Monika se musí učit na zkoušky, ale vůbec se na to nedokáže soustředit. Vrtá jí hlavou, co asi stojí v Hedvičině dopise, když jí Mára kvůli tomu evidentně lhal. Nakonec jí zvědavost nedá. Rozhodne se využít toho, že Mára ještě spí, a psaní vyloví z jeho kapsy. Jenže ve chvíli, kdy začne zvažovat, jestli ho skutečně otevřít, Mára vstane. Monika list rychle zastrčí Márovi zpět do kapsy, ale jemu to stejně neunikne... Jak to Mára vyřeší? A jak dopadne Moničino nečekané setkání s Hedvikou, která opět přijede za Márou?

S tímhle Hedvika určitě nepočítala, když se opět vypravila do Coolny za Márou. Tajně si malovala, jak to bude skvělé, až se zase uvidí. Ovšem tohle rande se jí nečekaně zvrtne. Jak?

Monika měla plnou hlavu školy a zkoušek, takže si ani pořádně neuvědomila, že doma není všechno úplně ideální. Došlo jí to za pět minut dvanáct, kdy se kolem Máry už motá krásná Hedvika, evidentně favoritka jeho mámy. A co čert nechce – už brzy na sebe holky opět narazí. Jak tohle rande ve třech dopadne?

Romanovo překvapení

David, Ota a Tereza si domlouvají na dnešní odpoledne další bruslení a následný svařák. Ten je největší motivací hlavně pro Otu, jenž má po včerejšku pořádný puchýř na noze. Tereza s Davidem si ho hned začnou dobírat, ovšem Ota se nedá a Tereze to hbitě vrátí i s úroky. Jejich debatu utne telefonát Puklické, po kterém bude všechno jinak... Koho a jak Božena Puklická svým telefonátem vypeče? Proč potřebuje Matěj Terezinu pomoc? A jak je na tom Daniela, jež byla minulý týden na operaci?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz