Ulice 4.2.2016 - 2964. díl

Roman je rád, že zase může být doma s Terezou. Sice bude Daniele, jež se zotavuje po operaci, pomáhat s chodem domácnosti i s dětmi, ale být tam už nemusí. Navíc Sabina se hodně snaží, aby mámě co nejvíce ulevila, takže Romanovi se nečekaně vyrýsuje volno na sobotu a neděli.

Roman Sabininy snahy a pomoci okamžitě využije a Tereze navrhne, že by si už zítra vyrazili na prodloužený víkend na hory. Terezu to nadchne, ovšem tyto jejich plány opět nabourá dění u Daniely... Co se stane? Jaké komplikace budou muset Tereza s Romanem řešit? A z čeho bude nejvíc zaskočený Matěj?

Sourozenecké špičkování Matějovi i Tereze evidentně chybělo. Matěj se hned následujícího dne za Terezou vypraví, aby jednak omrkl, jak teď bydlí, a zároveň se s ní domluvil na další společné akci. Ovšem klidu si ti dva tentokrát příliš neužijí. Takový adrenalin Matěj u Terezy vážně nečekal... Zaskočený Matěj nevěří svým očím a učím. Jak si jeho ségra nyní žije?

Věrka zuří

Monika a Mára mají ráno nebývalou pohodu. Mára si z Moniky utahuje kvůli její žárlivosti na Hedviku, která ho evidentně těší. Opět to díky Hedvice mezi nimi jiskří, takže se stal pravý opak toho, co Márova máma zamýšlela, když Hedviku za Márou poprvé přivedla. Hedvika se později objeví v Coolně s pořádnou kocovinou.

Pobavenému Márovi ztuhne úsměv na rtu ve chvíli, kdy mu Hedvika prozradí, co po něm chce... Proč se chce Hedvika sejít s Monikou? O jaký šok se Márovi postará máma? A proč a čím bude Věrka vyhrožovat Monice?

Josefovo tajemství

S Veroničiným tátou se v poslední době dějí divy. Celá rodina okamžitě zaregistruje, že se ráno navoněl a dal si i záležet na svém zevnějšku. Veronika se hned zeptá, kam se chystá, ale Josef jí nic neprozradí. Po práci zajde Veronika na faru kvůli dalšímu Vítkovu doučování. S Rybou se shodnou, že by v něm měli pokračovat i nadále, aby Vítek přestup na normální školu bez problémů zvládl... Čím děda překvapí celou rodinu? Jaká tajemství si nechává pro sebe? A co se chytá na faře?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz