Ulice 5.2.2016 - 2965. díl

Nové zprávy o Tondovi! Jak je na tom?

Ve středu všechny vyděsila Tondova mrtvice. Po převozu do nemocnice byl jeho stav hodně vážný. Zlepšilo se to? S jakými zprávami se z nemocnice vrátí Ruda tentokrát?

Rudolf si dělá obrovské starosti o svého bráchu. Ve středu mu volal záchranku, protože ho doma našel po mrtvici. Pomoc přišla bohužel dost pozdě, což se na Tondově zdravotním stavu podepsalo. Je stejný bojovník jako jeho brácha Rudolf? Jak se mu daří dva dny po mrtvici?

Veroniku a faráře Rybu zradí vzájemné city

Veronika a farář Ryba fungují už delší dobu jako dobře sehraná dvojka. Rozumí si, díky nim dělá Vítek obrovské pokroky ve škole. Jenže čím častěji jsou spolu, tím více se prohlubuje cit, který si nechce ani jeden z nich přiznat...

Veronika je v poslední době na faře jako doma. Faráři Rybovi pomáhá, jak jen může, aby mu aspoň trochu ulevila. Doma ji už tolik nepotřebují, zato na faře je toho stále až nad hlavu. Občas se Veronika i podiví, jak to farář Ryba všechno zvládá. Samotná Veronika našla v Markovi navíc také moudrého přítele, který jí poradí, když sama tápe, a pokaždé i nezištně pomůže. Ráda si s ním povídá, ale že by za jejími návštěvami na faru bylo něco víc, to si nechce ani v nejmenším připustit.

Doučování Vítka, různé akce na faře i vzájemné svěřování se Veroniku a faráře Rybu hodně sblížily. Jak moc? To si zřejmě nechce přiznat ani jeden z nich. Veronika má manžela, kterého miluje, a rodinu, na níž jí záleží. Farář Ryba zase své poslání. Přesto se stane něco, co oba hodně vykolejí. Nečekaně je zradí jejich vlastní vzájemné city...

Kdo je Josefova tajemná neznámá?

Ve čtvrtek večer Rozina odhalila dědovo tajemství. A jen tak to rozhodně nenechá. Při nejbližší příležitosti ho podrobí výslechu. Co se dozví?

Ale proč o tom nechce nikomu říct? A kdo je ta tajemná neznámá, která si pro něj přijela taxíkem? Jakmile Rozina s dědou osamí, okamžitě ho podrobí výslechu. A bude jen koukat. Tohle by do dědy vážně neřekla... Děda Josef musí kápnout božskou! Co všechno prozradí o ženě, se kterou ho spatřila Rozina?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz