Ulice 11.2.2016 - 2969. díl

Franta ráno hledá dobrý kurz češtiny pro Skyler kvůli jejím přijímačkám na FAMU. Bedřich mu doporučí, aby se raději poradil s nějakou češtinářkou. Jejich debatu přeruší Anča, jíž je daleko hůř než včera večer.

Bedřich s Frantou přesvědčí Anču, aby zůstala doma v posteli a Nyklové zavolala, že je nemocná. Bedřich se ještě nabídne, že jí skočí pro nějaké léky, ale Anča ho ujistí, že to není třeba. Když se Bedřich vrátí odpoledne domů, čeká ho nemilé překvapení. U Ančina lůžka najde Helenu Halamovou, jež mu okamžitě hlásí, jak na tom Anča je... Čím Halamová namíchne Bedřicha? Jak na to zareaguje Anča? A co se dnes povede Jindře?

Bedřich nemá Helenu Halamovou příliš v oblibě, ale respektuje, že je Ančinou kamarádkou. Jenže jakmile ho začne poučovat, bude zle. Co se stane? A jak na to zareaguje Anča?

Bedřich má o Heleně Halamové své mínění, i když nepopírá, že jako léčitelka je dobrá. Kdyby zůstala jen u svých bylinek a nepletla se jeho rodině tolik do života, možná by s ní takový problém neměl. Ano, je to Ančina kamarádka. Ale jsou věci, do kterých jí podle Bedřicha opravdu nic není. Jenže Anča na to má zjevně jiný názor. Dá na Heleniny rady, váží si jejího pohledu na věc, a tak s ní v poslední době probírá kdeco. Zároveň jí je vděčná za její péči a pomoc.

Jakmile se Helena dozví, že Anča je nemocná, hned se za ní rozjede, aby jí naordinovala efektivní léčbu a zbavila ji jejího neduhu. Anču považuje za svou přítelkyni. Je pro ni proto samozřejmé, že pokud má nějaké trable, udělá vše, co je v jejích silách, aby jí je pomohla vyřešit. Proti tomu nemůže Bedřich nic namítat. Jenže to by to Halamová nesměla s tou péčí tak přehánět...

Farář Ryba za Veronikou v Ulici! Jak to ustojí?

Táta ráno vstane s Veronikou, aby si s ní konečně promluvil. Znovu ji ubezpečí, že mu nic není. Prozradí jí, že do nemocnice jezdí za svou přítelkyní Radkou, která tam pracuje jako sestřička na interně. Veroničina reakce ho trochu zaskočí, ale raději to nechá být. Samotná Veronika dnes dostane opět naloženo. Přestože se snaží od Marka odstřihnout, zase se uvidí... Proč zajde farář Ryba za Veronikou do Ulice? Jak Veronika setkání ustojí? A co bude divné Martinovi?

Veronika se snaží od faráře Ryby odstřihnout, aby ji nešťastná láska tak neničila. Jenže Marek se nečekaně objeví v Ulici právě kvůli ní. Proč? A jak oba tohle setkání zvládnou?

eronika bojuje se svými city, jak jen může. Vůči manželovi má výčitky svědomí, protože se do Marka zamilovala. Tohle se jí za celou dobu, co jsou s Martinem spolu, ještě nestalo. Marka si zakazuje, nereaguje na jeho volání a zprávy, jenže o to je to pro oba horší. Farář Ryba to nakonec nevydrží a rozjede se za ní. Proč?

Márovy trable s rodiči

Monika se zastaví za mámou, aby si od ní půjčila lyžáky. Zítra totiž vyrážejí s Márou na víkend do rakouských Alp, kde se setkají i s Michalem, Romanou a jejich malou dcerou. Monika mámě prozradí, jak si Mára teď užívá se svými rodiči. Jeho máma opět klasicky všechno zveličuje a zbytečně řeší, takže mají doma docela dusno... Proč je Mára z rodičů na prášky? Co se u nich doma nyní děje? A co mu k tomu řekne Hedvika?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz