Ulice 12.2.2016 - 2970. díl

Terezu vyzvedne v kabinetě po vyučování Oliver, protože spolu jdou kupovat přezuvky, aby měl u nich doma v čem chodit. V kabinetě je ještě i David, kterému se podaří menší trapas právě s Oliverem.

Romanův syn vychází s Terezou bez problémů. Doma se ale odpoledne stane něco, co Terezu docela zarazí. Tohle by od Olivera přeci jen nečekala... Co Oliver vyvede? A jakou lekci mu dá Roman?

Věrčino nečekané rozhodnutí

Monika a Mára se ráno domlouvají, v kolik vyrazí z Prahy, aby v Linci stihli večeři. Oba se už těší na víkend na horách, jenže den se jim nečekaně zkomplikuje. Bude stačit jediný telefonát Márovy matky, aby se Monika začala obávat nejhoršího – že Mára cestu na poslední chvíli zruší právě kvůli Věrce... Oprávněně? Co se děje u Márových rodičů? A jak se k tomu Mára postaví?

Bedřich zuří kvůli Halamové

Bedřich ráno nabízí nemocné Anče všemožnou pomoc, ale ta nic nepotřebuje. Jen ho přesvědčí, aby se sešel s Helenou Halamovou, která mu chce dát osobně peníze za montáž prodejních párty stanů na festivalu. Anče neunikne Frantova jízlivá poznámka na adresu Halamové, která Bedřicha pobaví. Zato Anči se docela dotkne... Proč Bedřichovi rupnou nervy kvůli Halamové? A jak na jeho výbuch zareaguje Anča?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz