Ulice 16.2.2016 - 2972. díl

Drsná hádka Evžena a Adriany! Co Evžen nevydýchá?

Adriana dala před pár dny Evženovi nůž na krk. Buď se okamžitě začne léčit, nebo může jít. Evženovi nezbylo nic jiného, než s léčbou souhlasit. Jak na tom je nyní? A proč se chytne s Adrianou?

Adriana zažila před pár dny pořádný šok, když k ní Evžen dorazil naprosto namol. Věřila, že se změnil, že s pitím přestal, ale Evžen ji z této iluze dokonale vyléčil. Adriana se navíc dozvěděla od Amálie, že to nebylo poprvé. To pro ni byla poslední kapka. Evžena donutila, aby se šel léčit, přestože ten si myslí, že to nepotřebuje. A následky tohoto kroku na sebe nenechají dlouho čekat…

Maturita Mikiho v ohrožení! Jak předejít nejhoršímu?

Zasedl si Kalina na Mikiho, nebo jsou Mikiho znalosti z matematiky opravdu tak bídné? To, co se Tereza dozví od Davida, jí moc velkou radost neudělá. Jenže co s tím?

Mezi Terezou a Mojmírem Kalinou je už delší dobu mírné napětí kvůli Mikimu. David to moc dobře ví, proto v pondělí hned zbystřil, když Kalina začal nad Mikiho písemkou nadávat. Navíc ho trochu znepokojilo i Kalinovo rozhodnutí Tereze nic neříkat. Co za tím vězí? Začíná si s ní Kalina vyřizovat účty právě přes Mikiho? Anebo Miki na školu opravdu z vysoka kašle? A jak tuhle nepříjemnou situaci řešit, aby z toho nebyl obrovský průšvih?

Takové kapky Tereza nečekala! Co se od Sabiny dozví?

Sabina Terezu rozhodně nešetří. Nedokáže jí odpustit, že rozbíjí jejich rodinu, že jim odvedla tátu, i když to bylo trochu jinak. Další nálož od ní Tereza dostane už co nevidět. Co si vyslechne tentokrát?

Ať se Tereza snaží sebevíc, Sabina ji na milost vzít nehodlá. Terezin pokus o usmíření ji naopak namíchne tak, že jí vpálí do obličeje věci, které by Tereza raději neslyšela. Sabina jí totiž bez obalu poví, jak své rodiče vnímá a co si myslí o ní. Jak to Tereza ustojí? Co pro ni bude největší podpásovka?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz