Ulice 18.2.2016 - 2974. díl

Kdo nachytá Evžena tentokrát?

Tohle se bude Evženovi hodně těžko vysvětlovat. V hospodě a s panákem v ruce – co jiného si o tom myslet, než že zase pije? A kdo ho načapá tentokrát?

S Adrianou je Evžen rozhádaný kvůli pití i léčbě, kterou špatně snáší. Vlastimilu Peškovi všichni lžou, aby Evžena kryli. Adriana je právě kvůli Evženovi na kordy i s Eddiem, jenž si o něm už myslí své.

Není tohle přeci jen příliš vysoká cena za záchranu člověka, který si myslí, že to vůbec nepotřebuje, že není žádný alkoholik? Podívejte se již nyní, kdo Evžena přistihne s panákem v ruce tentokrát. Může být výmluvnější obrázek? Evžen znovu v hospodě a s panákem v ruce! Kdo ho nachytá? A v jakém bude stavu?

Jak dopadne tajné rande Moniky a Máry?

Takhle to mezi Monikou a Márou už dlouho nejiskřilo! Dokonce se z nich stali i spiklenci, jen aby mohli být aspoň na chvíli spolu nerušeně sami. A jak jejich dobře utajené schůzky vypadají?

Věra Marečková už několik dní okupuje byt Moniky a Máry, čímž těm dvěma trochu komplikuje život. Paradoxně jim však i napomáhá, aby to mezi nimi jiskřilo jako v dobách, kdy se dávali dohromady.

Uznejte sami, může být něco rajcovnějšího po tolika letech chození, než jsou tajná rande za zády ctihodné matinky? Monika s Márou si právě tahle noční dobrodružství nyní náramně užívají. Hlavně nenápadně! Jak vypadá takové tajné noční dostaveníčko Moniky a Máry?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz