Ulice 23.2.2016 - 2977. díl

Vlastimil Pešek ráno oznámí Šmýdovi, že ho z garsonky nevyhodí kvůli Adrianě, protože jí nechce ublížit. Má ale jednu podmínku – Evžen se musí jít léčit. Tomu se hodně uleví. Peškovi prozradí, že se už měsíc léčí, ale včera to bohužel nezvládl.

Aby mu Vlastimil Pešek uvěřil, ukáže mu Evžen své medikamenty, po kterých mu bývá zle. Peškovi se to ihned spojí s nevolnostmi, na které si Evžen v poslední době stěžuje. Jedna věc mu však bude přeci jen vrtat hlavou... Co bude Vlastimilu Peškovi podezřelé? A čím zaskočí Vlastimila i Amálii Eddie?

Veroničin a Rybův boj s city

Veronice se po včerejšku hodně ulevilo. Dětem i Martinovi dává ke snídani zbytek dortu z Vítkovy včerejší narozeninové oslavy. Současně se s nimi domluví na slavnostnější večeři na počest Roziny, která už zítra odlétá do Milána.

Zuzaně se v práci svěří s přesvědčením, že s Rybou mohou být přátelé, protože včera setkání bez problémů zvládli. Zuzana tomu však moc nevěří... Jak dopadne další Veroničino shledání s farářem Rybou? Čím ji Ryba naprosto vykolejí? A kdo to na ní pozná?

Věrka opět seřve Tonyho

Mára je Tonymu vděčný, že mu o víkendu pomohl dát dohromady mámin pronájem. Aby se mu nějak odvděčil, ze jeho práci mu zaplatí, i když Tony si zpočátku peníze nechce vzít. Když už mu je ale Mára vnutí, Tony toho hned využije k pozvání Digi a jejích dcer do kina... Proč se do Tonyho opět pustí Věrka? Čím ji namíchne tentokrát?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz