Ulice 24.2.2016 - 2978. díl

Julie se ráno probudí s teplotou, takže včerejší řádění venku musí vyležet. Tím však zkomplikuje život mámě. Digi začne narychlo shánět hlídání, neboť má objednané zákaznice. Naštěstí jí vytrhne trn z paty Věrka, jež okamžitě přispěchá na pomoc.

Páťa začne na Tonyho hned nasazovat, čímž zaskočí nejen mámu, ale dokonce i Věrku. Zopakuje totiž přesně její slova pronesená na Tonyho adresu. Věrka se to pokusí vyžehlit, ovšem zanedlouho se opět neudrží a začne Tonyho osočovat... Proč půjde po Tonym policie? Co zarazí Digi? A čím Věrka Tonymu dost uškodí?

Nad Tonym se začínají stahovat mračna, i když on sám seká latinu a za minulostí se snaží udělat tlustou čáru. Jenže to s jeho trestním rejstříkem není tak jednoduché. Proč se dostane do hledáčku kriminalistů??

Kapitán Jiří Herman se po dlouhé době opět objeví v Coolně. Tentokrát si nepřijde jen tak posedět, jak to už v minulosti párkrát udělal. Do Coolny ho přivede nové vyšetřování, díky kterému se dostane na stopu Tonymu... Co Tony provedl? Proč se o něj zajímá policie?

Nečekaná rána pro Veroniku

Rozina dnes odlétá na zkušenou na dva týdny do Milána. Brzy ráno se rozloučí s Filipem a dědou, kteří si kvůli ní přivstanou. Také Veronika a Martin jsou na nohou, protože Rozinu vezou na letiště. Ranní vypravování se ale neobejde bez menšího zádrhelu – Martin se začne shánět po Veroničině kabátu... Co na to Veronika? Jak dopadne její dnešní návštěva fary? Provalí se u ní doma, čím si právě prochází? A jaké budou Rozininy první zprávy z italského Milána?

Ráno Rozina odletí směr Milán, večer se svým blízkým přihlásí se všemi novinkami. Ne vše ale bude tak růžové, jak se na první pohled zdá. Čeho se Rozina už nyní obává?

Spousta holek z agentury Rozině závidí. Právě ona se dostala na zkušenou na dva týdny do Milána. Nyní má jedinečnou příležitost prorazit i ve světě a dostat se mezi elitu modelek. Pro Rozinu to je navíc poprvé, co je sama tak daleko od domova a svých blízkých. Jak to zvládne?

Podraz Nyklové

Růža žije svým divadlem, jež ji naprosto pohltilo. Nyklové se pravidelně chlubí novinkami ze zákulisí, a dokonce s ní v pekařství i zkouší, aby si zapamatovala text své role. Díky tomu se stane svědkem něčeho, co ji hodně překvapí. Vilma Nyklová totiž nehezky podrazí Lumíra... Co Nyklová provede? A jak jde Světlaně a Denise Mastné příprava volební kampaně?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz