Ulice 26.2.2016 - 2980. díl

Lumír ráno jen září. Už se těší, jak mu příští týden začne havaj s Lexíkem. Světlanu svými plány docela zaskočí, ale Lumír nepochybuje, že je čeká skvělá budoucnost. Tím si však Světlana moc jistá není.

Vilma Nyklová později Světlanu v jejích pochybnostech jen utvrdí. Od Urbanové se totiž dozví něco, co jí moc velkou radost neudělá… Z čeho má Světlana obavy? Čím bude Nyklovou šokovat Denisa Mastná? A co se vymstí Mastnému?

Romanova kolaudace

Zoufalý Ota se zastaví za Terezou a Davidem s úpěnlivou prosbou o pomoc. Už totiž neví, jak Hedvice naznačit, že o vážný vztah nemá zájem. Tereza a David se docela pobaví na jeho účet, protože Hedvika to s ním zjevně umí. Domluví se na srazu v Coolně, který se bude Tereze docela hodit. Roman totiž odpoledne čeká důležitou návštěvu… Proč Tereze dojde trpělivost? A jak si Ota poradí se zamilovanou Hedvikou?

Bedřichův koncert

Anča si je jistá, že jí kapky od Heleny pomáhají. Nabídne je i Frantovi, ale ten je s díky odmítne. Zatímco Franta se chystá navečer do práce, Bedřich má v plánu koncert. Anču trochu zarazí, když zjistí, že kromě kluků z kapely s ním jde i Jindra… S čím se Anča později svěří Heleně? Co je pro ni teď hodně těžké?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz