Ulice 2.3.2016 - 2983. díl

Eddieho večerní parkování má ještě nepříjemnou dohru. Přesně jak Evžen předpokládal, kolo je ráno prázdné. Zoufalý Eddie si však s jeho výměnou moc neví rady. Navíc ho začíná tlačit čas, neboť musí stihnou obhlídku jedné nemovitosti za Prahou.

Eddie překousne svou hrdost a požádá o pomoc Evžena Šmýda, jenž se akorát objeví ve dveřích domu. Evženovi to nedá, aby si Eddieho pořádně nevychutnal.

Ovšem i on se bude už brzy hodně divit. Přestože se zdá, že je vše zalité sluncem, najednou se mu život opět vymkne z rukou... Co se stane? Jak dopadne Evženova narozeninová oslava?

Tonda překvapuje

Simona nenápadně vyzvídá na Rudolfovi, jaký program má na dnešní den. Ten jí vyjmenuje, co ho čeká. Návštěva nemocnice v jeho nabitém diáři však tentokrát není. Rudolf se vymluví na práci i na to, že řada je tentokrát na Jirkovi. Simona ale hbitě pozná, že Rudolfovi se do nemocnice prostě nechce. Jako by to po včerejšku už opravdu vzdal... Jakou taktiku Simona zvolí na Rudolfa a jakou na Tondu? A čím Tonda překvapí své blízké?

Věrčina péče

Márův otec si dokáže v domácnosti poradit i bez manželky. Když je na něco krátký, zavolá jednoduše synovi. S Moničinou pomocí zvládne i puštění pračky, takže Věrka mu vlastně neschází. To moc nepotěší Máru, jenž mámě neustále tvrdí, jak tátovi doma chybí... Jak se Věrka opět propašuje do Moničiny domácnosti? A co na to Mára?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz