Ulice 3.3.2016 - 2984. díl

Monika se ráno při otevření ledničky nestačí divit. Narazí totiž na další krabičky s jídlem od Márovy matky. Monika to vezme s nadhledem, ale to neznamená, že jí to nevadí.

Monika požádá Máru, aby krabičky co nejdříve zmizely a nové se už u nich neobjevily. Ten by jí rád vyšel vstříc, jen neví, jak to udělat... Jak se Monika s krabičkami vypořádá? A čím Máru překvapí matka tentokrát?

Peškovi dochází trpělivost

Evžen Šmýd a jeho dámská návštěva mají brzy ráno pořádnou kocovinu. Evžen hned po probuzení vyráží na panáka, jeho známá domů. Snaží se neslyšně proklouznout kolem dveří pana Peška, aby mu nemuseli nic vysvětlovat. Toho později namíchne binec v domě u popelnic, který se Evžen nenamáhal uklidit. Peškovi dojde s konečnou platností trpělivost. Evžen u něj prostě skončil, a to okamžitě... Co všechno na Evžena praskne? Co s ním bude dál? A jak se dění kolem Evžena podepíše na vztahu Adriany a Eddieho?

Hlídání pro Lexíka

Lumír se chystá dopoledne za Tondou Hložánkem do nemocnice, čímž trochu zkomplikuje život Světlaně. Ta mu už včera večer totiž hlásila, že má dopoledne poradu vedení, na které by potřebovala být. Lumír v tom ale žádný problém nevidí. Prostě řekne matce, aby jim malého pohlídala... Proč to Nyklová odmítne? Kdo nakonec bude Lexíka hlídat? A jak se Denisa dnes vypořádá s Mastným?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz